Bli med på høstkonkurransen!

Kjenner du at energien fra i sommer er på vei ut av kroppen? Fortell oss din beste historie om høst-slapphet og vinn flotte premier:

Så var sommeren over for denne gang, og vi i Mozon ønsker høsten velkommen med en stor konkurranse!

Er det vanskelig å komme opp om morgenen, setter du verdensrekord i gjesping eller sovner du på bussen hjem?

Mange sliter med mindre energi og overskudd når sollyset forsvinner, og det vil vi gjerne hjelpe deg med. Skriv til oss om hvordan du opplever høstmørket - og vinn effektive kosttilskudd for mange tusen kroner.

Den morsomste, mest overraskende eller velskrevne historien vil hver uke vinne en stor premie fra firmaet Sun Chlorella som lager kosttilskudd beregnet på deg som trenger mer energi.

Fire ukevinnere får hver en pakke med 3 måneders forbruk av produkter fra energialgen Sun Chlorella, bestående av 1 flaske Wakasa, 1 boks Sun Chlorella og 5 esker Sun Eleuthere. Hver av premiepakkene har en utsalgsverdi på ca 4500,- kroner, og vinnerhistoriene vil bli publisert her på Mozon.

I tillegg inviteres vinnerne til seminar om energialgen Sun Chlorellas gunstige helsemessige effekt, på Oslo Plaza Hotell den 18. oktober. (Premien dekker kun selve seminaret, ikke reise og opphold).

Du kan skrive så kort eller langt du vil. Konkurransen varer ut september og vinnerne vil bli kontaktet på e-post.

Vinner i uke 36
Vi har fortsatt flere premier igjen - send oss din historie!

Vinneren av høstkonkurransen i uke 36 er Anita Falch Lund som dessverre har hatt en tøff sommer og høst i år. Anita skriver:

- Etter å ha tilbragt noen uker på sykehus med dertil sofaliggende uker hjemme etter bukhinnebetennelse, eggstokkbetennelse, vann i lunger og bekken, var formen min relativt redusert da sommeren nærmet seg. Denne sommeren dro vil til nord-norge og hadde tre fine uker med regnvær, vind, tåke og ratter regnvær. Kan ikke si jeg fikk opparbeidet noe energi på den måten.

Sommerferien ble avsluttet med at mannen min fikk diagnosen MS. Nå har da høsten begynt å nærme seg. Er sliten, har hodepine og sover dårlig. Nakke-og ryggmusklene er stort sett stive og vonde. Kanskje denne premien kan få opp energien til en sliten 45-årig kvinne?

Vinner i uke 37
Denne ukens vinner er June Solsvik Lundal som helt sikkert trenger litt ekstra energi i høst:

- Jeg jobber med barn og har barn selv. Hele dagen går med til å se til at barna har det bra. Kan trenge litt ekstra energi i hverdagen, skriver June til Mozon.

Vinner i uke 38
Ukens vinner av energitilskudd er Sissel Johansen som har nok å henge fingrene i denne høsten:

- Ti på seks hver eneste morgen ringer klokka oss ut av søvnen. Snekkermannen min skal på jobb, og min astmatiske fireåring som har hostet meg i øret hele natta,våkner også av klokka. Åtteåringen min skal ha matpakke og kjøres til skolen,og fireåringen i barnehagen.

- Så skal jeg rekke min egen jobb i SFO,og passe på andre sine masete, men du verden så herlige unger , de neste 7 timene. Langt utpå dagen husker jeg at jeg har glemt og spise frokost. Resten av dagen blir borte i en evig rundans av unger, matlaging, husarbeid, leksehjelp, beskjeder, handling, vask av kattedo, foreldremøter, klesvask, og bretting av tøy.

- Når ungene har sovnet halv ni på kvelden, synker jeg utslitt ned foran TV med fjernkontrollen. Mannen min smiler forventningsfult til meg og kysser meg i nakken. Jeg sukker litt og tenker at det jeg trenger mer enn noe annet nå, er litt energi overskudd...

- Vennlig hilsen en sliten kvinne som allikevel elsker livet sitt.

Vinner i uke 39
Den siste vinneren i Mozons høstkonkurranse er Ellen Logstein som ser ut til å få en travel høst og vinter:

- Jeg har nettopp begynt å studere og prøver i tillegg å jobbe noen kvelder pr uke for å finansiere studiene. Dette medfører noen lange dager med både studier og jobb, og jeg gruer for høsten og vinteren som stadig oftere har betydd et kraftig økt søvnbehov, og veldig lite energi. Kan Sun-Chlorella hjelpe på energien til denne 37-åringen slik at jeg klarer studiene gjennom vinteren?

Vi håper energitilskudd fra Sun Chlorella kan være til hjelp!