Bli kvitt gjelda? Vi hjelper deg

Forbruksgjeld med ågerrente. Inkasso og lønn som aldri holder måneden gjennom? Søk om å bli med i DinSides økotrimprogram nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verk i lommeboka? Kronisk inkasso? Overtrekksekspert? Purregebyr og inkasso kommer ironisk nok når du har dårligst råd, og ikke kan betale for deg. Bli med på økotrim.

DinSide inviterer i samarbeid med et panel av økonomiske rådgivere og yrkeseksperter deg til å delta i en reportasjeserie hvor deltakerne ikke bare får råd om hvordan løse økonomiske floker, men også får råd om hvordan man kan øke formuen. Premien er forbedret økonomi.

  • Hvordan rydde opp i din økonomiske situasjon?
  • Hvordan bli kvitt gammel gjeld
  • Hvordan spare, og hvilke spareprodukter som passer best for deg?

  • Hvordan øke inntektene?

  • Hvordan få pengene til å strekke lengre?
Økonomisk førstehjelp

Vårt panel bestående av økonomieksperter og journalister i DinSides økonomiredaksjon vil analysere deltakernes økonomiske situasjon, for deretter å forklare hva de bør gjøre. Senere vil deltakerne følges opp og få evaluert prosessen.

DinSide ønsker både familier og solohusholdninger velkommen. Send en kortfattet søknad med informasjon om deg og din økonomi til DinSides økotrim.

Økonomipanelet

Agnes Bergo Foto: Per Ervland
Agnes Bergo Foto: Per Ervland Vis mer


DinSide har fått med seg landets fremste ekspertise på personlig økonomi:

Agnes Bergo, Pengedoktoren: Agnes Bergo er utdannet siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bergen og har jobbet som aksjemegler på Wall Street, New York. Hun har drevet sitt eget rådgivningsfirma siden 1988. Bergo gir råd om pensjon, investeringer og andre privatøkonomiske spørsmål. I tillegg har hun flere bokutgivelser bak seg, blant annet Gründer - veien til kapital, kompetanse og vekst (N.W Damm & Sønn, 2007) og Pengeboka (N.W Damm & Sønn, 1991). Hun vil gi råd om sparing og investering.

Pengedoktoren

Siw Ødegaard
Siw Ødegaard Vis mer


Siw Ødegaard: Ødegaard har økonomiutdannelse fra University of London og BI Handelshøyskolen. Hun har jobbet i økonomilederstillinger i offentlig og privat virksomhet, men har de siste ti årene drevet egen virksomhet. Kvinnesiden ble etablert i 2005, og Ødegaard virker også som økonomi- og skatteekspert i NRK FrokostTV, og som økonomiekspert i KK. Kvinnesiden leverer på sin side forbrukerstoff til VG. Hun har også skrevet boka Bitch eller martyr? Økonomisk overlevelsesguide for kvinner (Vega forlag, 2006)

Kvinnesiden

Emmali Schürch
Emmali Schürch Vis mer


Emmali Schürch Schürch jobber som karriere- og studieveileder i eget firma, Emmali. Hun er utdannet filolog fra Zürich, Berlin, Paris og Oslo. Er faglig leder og faglig ansvarlig for Emmali-kontorene siden 1990. I tillegg har Schürch etterudanning i rekruttering og intervjuteknikk, organisasjonspsykologi og ledelse ved BI, Oslo. Hun vil hjelpe leserne til å forbedre karrieren - og dermed også få lønnshopp.

Emmali

Vil du delta, sender du e-post med kortfattet informasjon om deg og din økonomi til DinSides økotrim

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!