Bli evig forelska

Er vinteren så kald og grå at hverdagen blir uromantisk? Her er fem tips for deg som vil ha mer lidenskap i hverdagen.

Vinteren kan være mørk og kald, derfor bør du overraske kjæresten med noen spesielle opplevelser!

Og dersom du har barn i huset kan disse tipsene være gode å ha.

- Styr unna rutinene. Kom dere vekk fra sofaen og TV-en. Finn på tre uordinære dater som en kjøretur, et slag med minigolf eller en middag på en restaurant som serverer mat dere aldri har smakt før. Skriv ned ideene på noen kort og la kjæresten din velge den mystiske og eksotiske daten.

- Hold han i mørket. Tenk at strømmen har gått. Skru av TV, datamaskin, mobiltelefon og alle lys. Tenn noen stearinlys, hold rundt hverandre

- Mer spenning. Gjør en vanlig avtale mer mystisk. Hvis dere skal spise ute en kveld, prøv følgende: send han på en rebus først for å finne deg. Og sørg for at han ender opp på en bar dere ikke har besøkt på lenge. Bruk hele uken på å sende han hint, som etter hvert vil lede han til baren.

- Beslaglegg sportsseksjonen. Sørg for at din kjære ikke får tilgang til avisens sportsseksjon. Gi han heller en liten lapp hvor det står at hvis han innfrir dine ønsker om kveldssex, kyssing og klining, så vil du vurdere å gi han avisdelen.

- Jobbsnakk er tabu. Når dere spiser middag er det tabu å snakke om jobben. Snakk heller om ferier, venner og filmer, eller noe annet som involverer dere to sammen.

Mange eksperter mener det viktigste for å holde forholdet lidenskapelig er å gi romantiske signaler i hverdagen

 

Mozon.no,15.03.2006