Bli bensinrapportør

DinSides nettverk av drøyt 300 bensinprisrapportører er unikt i Norge. Ved å bli rapportør kan også du bidra til at bensinprisene går ned.

Vi trekker ut en DVD-film blant de som melder seg som ny rapportør innen 14. november.

I tillegg er bensinrapportørene med i trekningen om premier fire ganger i året. De siste gangene har vi delt ut 20 - 40 gavekort på CD-er. Tidligere har premiene blant annet vært diverse bilutstyr.

Overvåkning

De 1.200 bensinstasjonene her i landet følger godt med på hverandres priser. De har en felles interesse av å holde et høyt prisnivå, samtidig som de ikke vil tape markedsandeler.

Her er det bensinrapportørene gjør en viktig jobb: De overvåker bensinprisene effektivt og gjør det derfor enklere for folk flest å velge de billigste stasjonene.

Bli bensinrapportør

Bilistene er allerede svært opptatt av de høye bensinprisene her i landet. Bensinprisrapportørenes arbeid gjør at vi faktisk kan unngå de dyre stasjonene.

Og gjør vi det, øker konkurransen mellom stasjonene.

Om alle stasjoner tar 10,24 for bensinen, unntatt én, som tar 9,99, vil vi tvinge alle stasjonene til å senke prisen til 9,99 om vi bare fyller på den billigste stasjonen.

Skap krig

I dag har vi rundt 300 rapportører. Med 1.200 bensinstasjoner er det ikke umulig å få en svært bred dekning på landsbasis - dersom hver rapportør følger tre - fire stasjoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Som bensinrapportør kan du rett og slett bidra til at bensinprisene går ned. Lokale priskriger er ikke uvanlig, selv i tider med høye priskriger.

Jo flere slike priskriger vi kan få til, jo rimeligere blir det å være bilist i Norge år 2000.

Som rapportør legger du inn prisen (e) når du vil og så ofte du vil. Slik melder du deg på og rapporterer prisene:

Bli med!

 • Send oss en e-post og fortell hvilke(n) stasjon(er) du vil følge

 • Vi registrerer deg som "agent" og sender deg adressen til vår bensinprisdesk samt ditt brukernavn og passord

 • Du kan rapportere prisen på stasjonen(e) når du måtte ønske det direkte inn på din skreddersydde rapportside. Prisen vil synes på internett i løpet av tyve minutter - døgnet rundt

 • Du rapporterer når du vil. Vi vil aldri mase på deg. Kun rapportører som er inaktive over lengre tid blir fjernet

 • Du kan også melde inn bensinpriser direkte fra bilen som tekstmelding fra mobiltelefon. Dette forutsetter at du har en mobiltelefon i Telenors nett som har et "ordentlig" abonnement - ikke kontantkort. Dessverre må du betale 1,50 kroner for hver rapport fra mobiltelefon, men du deltar til gjengjeld i en trekning om premier

 • Du kan oppdatere både over internett og over mobiltelefon om hverandre. Skal du oppdatere per mobiltelefon, må du sende oss telefonnummeret ditt. Men dette koster i seg selv ingenting, og du behøver ikke å benytte tjenesten selv om vi har registrert telefonen din

  Andre artikler om bensin:

  Bensinprisene synker
  Hvem stikker av med bensinpengene?
  Verdiløs rabatt fra Esso