Blåser ut på fight-club

Skrik, spark og slå! En kinesisk bar tillater alle former for aggresjon, så lenge kundene blir kvitt stress og sinne.

Du kan smadre glassene, skrike så høyt du vil og også gi bartenderne et tupp bak om du vil.

En kinesisk bar har spesialisert seg på å gi kundene fritt frem for utagerende krumspring. Og dersom ikke raseriutbruddene virker, står psykologiske rådgivere klare til en prat.

For det er ikke alltid slag og spark som skal til for å få bukt med raseriet. Noen ganger er det enda bedre å telle til ti.

Trente bartendere
Erfaringen som gjestearbeider i en fremmed provins, kombinert med inspirasjon fra Japan, fikk den 29-årige Wu Gong til at åpne ’Rising Sun Anger Release Bar’ i Nanjing. Siden er baren blitt en kjempesuksess.

20 mannlige bartendere er ansatt til å ta imot hissige kunder.

De er trente til å ta imot slagene, og hver kveld hopper de i beskyttelsesutstyret, så de ikke blir slått i hjel, skriver China Daily.

Noen ganger blir de bedt om å kle seg ut, for eksempel dersom en av kundene er spesielt sint på kjæresten sin eller sjefen sin. Da kler de seg ut slik at de likner mest mulig på den personen.

Ifølge eieren Wu Gong er de fleste kunder kvinner som er ansatt i massasjeinstitutter eller i underholdningsbransjen, hvor ekle kunder kan gjøre dem ganske så hissige.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Wu Gong fikk først nei til å åpne en privat fight-club med servering, så baren er registrert som et dansested. De kinesiske myndigheter vil nå undersøke lisensen hans.

 

Les også: Er du mann eller mus?

 

Mozon.no,22.08.2006