Bjørn Eirik: Endelig mat

Bjørn Eirik: Endelig mat

Jeg har nå - takk gud - kuttet ut pulveret, men kjører streng diett og trener 3-4 ganger i uka. Trykk her for å sende meg en mail.

Publisert
Sist oppdatert

Oppsummering:
De ti første dagene av testen testet Bjørn Eirik Herbalife-slankepulver. Pulveret erstattet frokost og lunsj, men han spiste vanlig sunn middag. Fra og med dag ti har Bjørn Eirik gått over til å spise vanlig sunn mat.

Startvekt var 100 kg, i uke tre veier Bjørn Eirik 96,8 kg. Målsetning = 85kg.

Dagbok

Måltidene består av fiberrike kjeks til frokost og lunsj, en passelig middagsporsjon (eller eventuelt 4-5 brødskiver med sunt pålegg). Jeg spiser én frukt i løpet av kvelden.

Jeg føler meg i fin form nå, og ved veiing i dag tidlig var jeg kommet ned i 96,8 kilo. Det er ikke mer enn 700 gram lettere enn for én uke siden, men 4,5 kilo lettere enn 1. nyttårsdag.

Målet er 85 kilo før sommerferien. Det bør gå, jeg veide tross alt ikke mer enn 74 kilo for 7 år siden.

Det bør være rom for matkos, selv under slanking, for eksempel lørdag. Dette er med på å holde motivasjonen oppe.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Jeg holder meg unna fråtsing i potetgull, cola og feit mat, men gjør likevel litt ekstra ut av måltidene.

Det kan for eksempel være hjemmelaget pizza, Taco, eller lignende, med rødvin og lys på bordet. Hvis jeg får lyst på brus, er Pepsi max et godt alternativ til Cola.

Bjørn Eirik.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer