Bilringenes herrer

SLANKING: Fettkampen er nå inne i sin tredje uke, og den første deltageren har allerede blitt sykemeldt. Hva er stillingen?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Seks av DinSides medarbeidere skal slanke seg i en seksukersperiode. Deltagerne har valgt ulike framgangsmåter, og målet er å finne ut hvilken metode som gir mest vektreduksjon i løpet av denne perioden.

Deltagerne virker utad å være ved godt mot, men det er ingen tvil:

Kampen om å bli kvitt bilringene har begynt å spisse seg til, og det er først nå vi vil finne ut hvem som ikke takler presset.

Trykk her for å se bilde av deltagerne og stemme på din favoritt

Fysisk skade

Ellers har gladiatoren Erik vært igjennom en stjernesmell av dimensjoner. Han brakk høyre overarm tvert av på torsdag i forrige uke, og er i utgangspunktet sykemeldt for 14 dager.

Store smerter vil antagelig gjøre det enda vanskeligere å holde seg unna søtsakene, men Erik holder - i følge ham selv - fortsatt ut.

Blant de andre deltagerne er stemningen delt. Noen frykter at også deres slankekur skal føre til svimmelhet, og dermed gå på helsa løs, mens andre prøver å skjule sin irritasjon over at Erik fremdeles er fast bestemt på å fortsette dietten.

Trykk her for å lese Eriks versjon av det famøse fallet, eller trykk på lenkene øverst til høyre for å se igjennom de andre deltagernes ukesrapport.

Bilringenes herrer

Slutt på shakekurer:-)

Alle "kur"-gutta, dvs. Erik på Nutrilett, og Bjørn Eirik og undertegnede på Herbalife, er nå tilbake på vanlig sunt kosthold. Og godt var det, vi begynte å bli leie alle mann.

Spenningen var derfor til å ta og føle på før ukas veiing: Ville shake-gutta gå tilbake til gamle synder og gå rett opp i vekt igjen?

Svaret er nei, i hvert fall foreløpig. Vi får se hva som skjer framover.

[Ugjyldig objekt (NAV28647)]

Trykk på lenkene til høyre for å lese om de forrige ukeserfaringene, eller trykk på lenkene helt øverst til høyre i artikkelen for å få med deg siste nytt.