Telia prøver å kapre kunder ved å sponse trådløse telefoner
Telia prøver å kapre kunder ved å sponse trådløse telefonerVis mer

Billig trådløs med Telia

Telia sponser nå trådløse telefoner mot at kunden velger Telia som fast forvalg i 12 måneder. Men du behøver likevel ikke ringe en eneste samtale med Telia!

Telia Norge er prismessig en av de svakere i telemarkedet per i dag. Det finner du for eksempel om du prøver DinSides Telefonkalkulator eller Surfekalkulator. Hverken på telefonsamtaler eller surfing og internettpriser hevder selskapet seg i toppen. Det betyr at du som regel kan ordne deg med billigere løsninger ved å velge andre selskaper.

Billigere trådløs

Kanskje er dette grunnen til at Telia nå prøver å få tak på kunder på en annen måte. Gjennom en kampanje hos Elkjøp kan du nå få kjøpt en sponset trådløs telefon mot at du har fast forvalg hos Telia (med produktnavnet Telium) i 12 måneder. Telefonen er av typen Doro, og koster i følge Elkjøp 598 kroner. Den sponser altså Telia med nesten 300 kroner (pris for telefonen med Teliaavtale blir 299 kroner) dersom du velger dem som telefonleverandør.

Men antallet telefoner er begrenset, og tilbudet gjelder kun ut august forteller informasjonssjef i Telia Norge, Hanne Dirdal. Telia ser dette som et prøveprosjekt. Det er altså mulig at lignende kampanjer vil dukke opp i tiden fremover.

Betinget sparing

I Elkjøps annonser reklameres det med at du sparer inntil 30 prosent på telefonsamtaler dersom du blir Teliumkunde (altså kunde hos Telia Norge). Men det er selvsagt sammenlignet med Telenors priser, eller priser hos den telefonleverandøren som er dyrest på de enkelte samtalene. Faktum er at det som regel vil være billigere å velge andre leverandører enn Telia slik prisene er i dag.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Kan likevel bruke andre

Selv om du binder deg til denne ene leverandøren med fast forvalg, kan du fortsatt ringe med andre telefonleverandører ved å benytte deres prefiks. I klartekst betyr altså dette at du kan skaffe deg en billig trådløs telefon uten å måtte ringe en eneste samtale med Telia dersom du ønsker det slik. Bruk vår Telefonkalkulator og vår Surfekalkulator for å finne hvilke telefonleverandører som er best for deg.