Bilen avslører utroskap

Er kjæresten din utro? Stadig flere privatpersoner kjøper profesjonelt sporingsutstyr for å avsløre utroskap.

- Frem mot jul opplever vi hvert år en boom av henvendelser fra privatpersoner som ønsker å få bekreftet eller avkreftet om deres kjæreste er utro eller ikke, sier Morten Karstensen i det danske firmaet CarBug til danske Ekstra Bladet.

CarBug selger små satelittovervåkende sporingsenheter til personer og firmaer som ønsker å tyverisikre bilene sine. Men en stor andel av kundene deres er mistenksomme og nervøse personer som ønsker klarhet i om ektefellen kjører rett hjem etter julebordet.

Og med en ’’bug’’ i bilen nytter det altså ikke å lyve. For hver eneste meter bilen beveger seg omkring i landskapet blir nøye registrert, og kan følges direkte på en skjerm.

Ifølge kvinner er ikke utroskap bare sex med en annen.

Mistenksom
- Jeg hadde lenge hatt mistanke om at min kone var utro, og etter hvert som tiden gikk, desto mer mistenksom ble jeg. Jeg overveide seriøst å hyre en detektiv inntil jeg hørte om enkle hjelpemidler jeg kunne bruke i bilen vi eier sammen, forteller Henrik til avisen, som av ekteskapelige grunner ønsker å være anonym.

For heldigvis viste det seg at konen var på de stedene hun fortalte hun var.

- Jeg følte meg som en skurk da jeg foran skjermen fulgte bilens bevegelser. For hun ante jo ingenting om at jeg på denne måten overvåket henne. Naturligvis håpte jeg hele tiden på at det var ren innbilning fra min side, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Er mannen din utro? Her er fem tips som avslører utro ektemenn. Og den vanligste fellen for utro kvinner:

- Mistanke om utroskap er jo noe av det aller verste en kan komme ut for. Man føler seg syk både i kropp og sjel, sier Karlsen. Han tror ikke det går lang tid før den første kvinnelige spionen henvender seg, sier han.

Det gjør så vondt, så vondt. Men det er ikke alltid galt å bli sjalu på kjæresten

 

Mozon.no 01.11.2006