Bilde av den stolte vinner: - 14 kg!

Den suverene vinner er Erik Andersen, som med hele 14 kilos vektreduksjon har mye å være stolt av.

Merk: Bildet er manipulert: Følg med så skjønner du hva vi mener:-)
Merk: Bildet er manipulert: Følg med så skjønner du hva vi mener:-)Vis mer

Startvekt var 115,2 kg, mens han i uke seks veier 101,2 kg.

Ned 14 kg på 6,5 uke

Erfaringen viser at slanketakten har vært like god når jeg har spist sunt og telt kalorier som de to første ukene med Nutrilett.

Likevel tror jeg Nutriletten gjorde det litt lettere å holde dietten etterpå, siden det var en stor forbedring i livskvalitet å gå over til mat som jeg tidligere bare rynket på nesen av.

De siste 4,5 ukene har jeg hatt et daglig kaloriinntak på mellom 800 og 1200. Seks poser Nutrilett tilsvarte 643 kalorier. Slankematen har gjort at jeg har spist meg mett hver dag
og nå begynner det å bli en vane.

På mange måter har armbruddet som skjedde på kvelden siste Nutrilett-dag, gjort det lettere å følge dietten. Det største problemet med en diett er å kombinere den med en hektisk jobbsituasjon hvor du ikke rekker frokost og spiser mye overtidsmat.

Du rekker ikke å handle og spiser ofte frossen ferdigmat hvor du ikke har kontroll over innholdet.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

På slike dager er det også vanlig å stikke innom en bensinstasjon å kjøpe en pølse med alt tilbehør. Nå har jeg jobbet lite i en måned og selv om det er upraktisk å hakke løk med bare en arm, har jeg hatt god tid til å lage riktig mat og spise regelmessig.

Fysisk aktivitet har det blitt lite av (akkurat som tidligere), men når armen er bra ser jeg faktisk frem til å ha muligheten til å bevege meg mer aktivt.

Fortsetter

Nå er egentlig dette eksperimentet over, men jeg er såpass oppmuntret av resultatet at jeg ikke kan stoppe nå. De to første ukene skal jeg imidlertid tilbringe i USA, og med amerikanske porsjoner er målet å holde vekten mens jeg er der.

Jeg er jo tross alt lært opp til å spise alt på tallerkenen:-)

Når jeg er tilbake vil jeg ta opp dietten igjen, det er tross alt ikke så lenge til badesesongen.

Erik