Har du et slikt kort liggende i lommeboka fra i fjor, bør du sjekke om det fortsatt er penger igjen. Kortet er fortsatt gyldig. Foto: Berit B. Njarga
Har du et slikt kort liggende i lommeboka fra i fjor, bør du sjekke om det fortsatt er penger igjen. Kortet er fortsatt gyldig. Foto: Berit B. NjargaVis mer

Betaler ut to milliarder i kundeutbytte

De første kundene har fått penger inn på konto denne uken.

Er du kunde i Gjensidige, kan det være penger på vei i disse dager. Denne uken startet forsikringsselskapet de første utbetalingene av kundeutbyttet for 2012.

Totalt skal to milliarder kroner utbetales til forsikringsselskapets kunder.

>> Mindre medlemsbonus fra Coop

Oppgi riktig kontonummer

Det er i overkant av 800.000 Gjensidige-kunder som vil få utbetalt i snitt 2.500 kroner i kundeutbytte for fjoråret. Noen har allerede fått penger inn på konto.

– Rundt 40.000 kunder fikk pengene inn på konto mandag denne uken. Resten av kundene vil få utbetalt pengene senest fra 2. juli, forteller Christian Haraldsen, informasjonssjef i Gjensidige til DinSide.

Haraldsen påpeker at kundene kan få pengene raskere ved å oppgi hvilket kontonummer pengene skal overføres til på egne kundesider.

– Kunder som ikke foretar seg noe, vil få pengene utbetalt til det kontonummeret Gjensidige betalte til i fjor. Har man ikke registrert et kontonummer hos forsikringsselskapet, må man ta kontakt på nett eller per telefon og oppgi et kontonummer for utbetaling.

Les også: Ikke ha for mye penger stående på konto

Penger til overs fra i fjor?

I fjor ble kundeutbyttet fra Gjensidige blant annet utbetalt via forhåndsbetalte VISA-kort, som ser ut som et vanlig bankkort. Dette har Gjensidige gått bort fra i år.

– Erfaringene med utbyttekortet var dessverre ikke gode nok til at Gjensidigestiftelsen ville videreføre det. Stiftelsen har også gått bort fra ordningen med svarkupong, forteller Haraldsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Har du et slikt kort liggende i lommeboka, og glemte å bruke pengene i fjor? Ikke fortvil - kortet er fortsatt mulig å bruke. På Gjensidiges nettsider står det at kortet er gyldig frem til utløpsdato i 2015, og kan brukes der VISA-kort er gyldig.

Les også: Disse får feriepenger 31. mai