Betaler du for mye for nettbanken din?

Bank på Internett er et bra tilbud. Du sparer tid, og nettbanken er praktisk. Men betaler du for mye? Finn det ut i vår oppdaterte nettbank-kalkulator.

Stadig flere banker bruker Internett som et kommunikasjonsmiddel, og som et verktøy mellom kunde og bank. Nettbanker er praktiske og enkle, men er de for dyre?

Det er veldig store prisforskjeller når det gjelder nettbanker. Noen banker tar betalt for det de kan ta betalt for, mens andre tilbyr sine tjenester for en billig penge. Nå har DinSide oppdatert sin nettbank-kalkulator, hvor du finner den nettbanken som er best og billigst for akkurat deg.

117 banker

I vår nyoppdaterte nettbank-kalkulator finner du lett fram til den billigste banken. 117 banker er lagt inn med de siste oppdateringer innen renter og priser.

For å finne den nettbanken som er best for deg, fyller du inn hvor mange ganger du kommer til å besøke banken, hvor mange regninger du betaler - med og uten KID-nummer - , og hvor mye som i gjennomsnitt står på kontoen. Du finner fort ut at det er store forskjeller mellom prisene hos de forskjellige nettbankene og prisene på tjenestene de utfører.

Du kan konfigurere kalkulatoren for dine egne behov for å få de beste tilbudene Alle som skal ha internettbank må ha lønnskonto i den samme banken. Det hjelper ikke med lave kostnader for selve nettbanken om den lønnskontoen du må ha gir veldig lave innskuddsrenter. Vi har derfor sett på hele kundeforholdet, og trekker innskuddsrenten fra kostnaden ved bruk av nettbank.

Artikkelen fortsetter under annonsen