Bestill DVD 'down under'

Nettbutikkene i Canada kan konkurrere på pris med kollegene i England, men Australia har likevel verdens billigste DVD-filmer.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Aller billigst er australske www.devoted.com.au, som faktisk er mest lommebokvennlig for alle de tre filmene vi valgte:

 • Ringenes Herre: 158 kroner
 • Captain Corelli's Mandolin: 133 kroner
 • Clockwork Orange: 92 kroner

  Resultatene i vår forrige pristest viser tydelig at nettbutikkene i Australia er billigere enn kollegene i Europa. Dette var de laveste prisene i EU:

 • Ringenes Herre: 178 kroner (www.cdwow.com - England)
 • Den fabelaktige Amelie fra Montmartre: 167 kroner (www.cdwow.com)
 • Clockwork Orange: 107 kroner (www.play.com - England)

  Bestill DVD 'down under'

  Lave priser

  Butikkene www.planetdvd.com.au og www. atlanticdvd.com.au er nesten like billige. Alle er billigere enn kollegene her i landet.

  Det til tross for at ingen tilbyr gratis frakt til Norge. I stedet trekker nettbutikkene "down under" fra den australske momsen. Moms skal ikke trekkes fra i Canada.

  Avstandene er en ulempe: Du må nemlig regne med en leveringstid fra Australia på opptil 14 dager.

  Ekstra snadder

  I pristesten av nettbutikker i England, Frankrike, Tyskland og USA tok vi ikke hensyn til ekstramaterialet på DVD-utgavene. Det har vi gjort denne gangen.

  DVD-utgavene i Australia (sone 4) er kjent for å ha mindre ekstramateriale enn sone 1-utgavene i USA og Canada. Vår test viser at det slett ikke er tilfelle for testfilmene, som har omtrent det samme ekstramaterialet som utgavene fra Canada.

  Prisene i Canada er noe høyere enn i Australia. www. dvdboxoffice.com er billigst blant de kanadiske nettbutikkene. Der koster Ringenes Herre 180 kroner inkludert frakt. Også www.dvdsoon.com har moderate priser.

  Jeg vil se prisene for de ulike filmene

  Siden 200 kroners-grensen for toll på småpakker ikke inkluderer porto, kan du bestille filmene i alle butikkene i undersøkelsen.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer