Bensinkrigere vant gavekort

Tom Johansen fra Lørenskog er den desiderte kongen av bensinpriser og får et reisegavekort til 5.000 kroner i premie. Bjørn Kristian Sunde er trukket ut som vinner av et ekstra gavekort på 2000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Konkurransen gjaldt å rapportere bensinpriser fra 1. oktober til 31. desember 2001.

Tom Johansen rapporterte i løpet av disse tre månedene hele 1.288 bensinpriser til DinSide. Det utgjør imponerende 14 priser hver eneste dag. Også ved forrige opptelling var Johansen best.

14 priser/dag

Vi er så imponert av innsatsen at gavekortet på 5.000 kroner tilfaller ham. Vinneren sier det er flere grunner til den ekstraordinære innsatsen.

- Jeg synes det er viktig å bevisstgjøre folk om bensinprisene og det høye avgiftsnivået. Staten forsyner seg grovt av kaka. Samtidig holder jeg meg selv oppdatert på prisene i nærområdet, sier Johansen.

Sivilingeniøren ga oss dobbelt så mange priser som andremann på lista, som rapporterte 645 priser. Nummer tre rapporterte 512 priser mens en rekke andre meldte inn flere hundre bensinpriser hver.

Vis meg de 10 flittigste bensinrapportørene

Bevisst

Siden vi lovet trekning blant de 50 beste, har vi økt premiepotten og trukket ut et reisegavekort på 2.000 kroner blant disse. Den heldige er Bjørn Kristian Sunde i Vormedal (Karmøy).

Generelt har antallet bensinpriser på DinSides bensinoversikt steget markant det siste halvåret, og særlig i løpet av høsten 2001.

Dette skyldes antagelig dels at bensinrapporteringen nå er selvbetjent, dels økt bevissthet om bensinprisene blant folk.

Likevel har vi få rapportører og få priser fra bensinstasjoner i deler av landet - særlig i grisgrendte strøk.

Derfor: Bli bensinrapportør! Nye konkurranser og premier venter.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!