Bensinkongen flyr videre

Nok en gang kan vi kåre DinSides bensinkonge. Og enda en premie er på vei.

Premiegris

Tradisjonen tro kårer vi hver måned den beste og flinkeste bensinrapportøren. Og da vi igjen har passert et månedsskifte, er vi klare med nye tall.

Den heldige - og ikke minst flinke - rapportøren vinner et årsabonnement på bilbladet Autofil. Abonnementet er sponset av både DinSide og Autofil.
Vi tror, og håper på, at jo flere som rapporterer priser, jo mer konkurranse vil det bli mellom kjedene og stasjonene. Og med økt konkurranse kommer lavere priser til forbrukerne.

Her kan du se dagens bensin- og dieselpriser.

Igjen, igjen og... igjen

Som vår mest flittige rapportør i april måned, finner vi en gjenganger fra februar og mars måned.

For flykaptein Roger Fallås fra Åsgårdstrand holder flott på sin status som bensinkonge. Vi tipper at han flyr forbi stasjonene for å få med seg flest mulige priser på minst mulig tid. Med nesten 1.000 unike prisrapporteringer i mars, ligger han godt foran andremann på listen.

- Jeg donerer april måneds premie til den som har flest rapporteringer og samtidig ikke har vunnet Autofil-abonnement før, sier Fallås.

Da andremann på listen allerede har vunnet en gang, tildeles premien tredjemann på listen. Dermed er ett Autofil-abonnement på vei til den heldige vinneren.


NB. Vi gjør oppmerksom på at vinneren kåres ut fra "unike rapporteringer". Det vil si, hvis man legger flere like priser inn i løpet av dagen, teller dette bare for én.

At alle rapportørene våre gjør en formidabel jobb, har vi bevis for. I april fikk vi inn nesten 5.000 priser på bensin og diesel - og vi håper så klart at dette fortsetter i samme tempo.

Vil du hjelpe til?

Er du ikke rapportør fra før, men ønsker å hjelpe og få muligheten til å vinne den månedlige premien, registrerer du deg her:

Registrering for nye rapportører.

Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra, og får en egen rapportside i løpet av ett minutt. Du kan også sende bensinpriser rett inn i vår database og ut på internett ved hjelp av en sms-melding.

Når brukerne logger seg inn på rapporteringssiden, vil de få denne forklaringen på hvordan de kan rapportere via SMS:

    Du kan også rapportere priser via sms-meldinger fra mobiltelefonen din. Hver stasjon har en unik kode som består av to tegn. Denne koden ser du nedenfor. Du skriver en melding som begynner med "DS B" for oktan 95 eller "DS D" for diesel og sender den til 1986.

    For eksempel har Jet-stasjonen i Osloveien 21 på Hønefoss koden AW. Om du kjører forbi og observerer at Jet-stasjonen tar 8,24 kroner for en liter 95 oktan, sender du meldingen DS B AW 8,24 til telefonnummer 1986. Kostnaden for meldingen avhenger av sms-prisen hos din mobilleverandør.

    Vil du rapportere flere stasjoner i samme melding, så bare føy dem på: DS B AW 8,24 BM 8,31 DF 8,74 (De to siste er prisene for Essostasjonen i Røakrysset i Oslo og Essostasjonen på Vik i Hole).

    Selve internettsidene oppdateres hvert 10. minutt, og da vises også de nye prisene.

Hvis du allerede er registrert som rapportør:

Innlogging til bensinprisdesken.