Bedre sex med unge menn

Mrs. Robinson hadde rett: Unge menn og modne kvinner er den beste kombinasjonen.

Kvinners sexlyst stiger med alderen, og unge menn er kjente for å ha en voldsom appetitt. De blåser i gryende appelsinhud, hengebryster og strekkmerker. Det er sexappeal som gjelder, ikke et ungdommelig og stramt ytre.

Kvinner med erfaring
- Det kan sammenlignes med sykepleierfantasier. Mannen føler ikke at han behøver å leve opp til noe, og han kan tillate seg å være passiv. Han vet at hun tar over og er den mest erfarne, sier sexolog Joan Ørting til danske Ekstrabladet,

- Kvinner som gjør noe ut av drømmene sine, som fortløpende utvikler seg, vil ha en stigende sex-appeal etter hvert som årene går. Og den er sterkere enn unge kvinners, som ofte er usikre på hvordan hun skal oppføre seg både i og utenfor sengen.

Visste du forresten at halvparten av oss fantaserer om en annen person når vi har sex?

Mer lyst
De fleste menn i tenårene kan få reisning opptil flere ganger daglig og de legger mer enn gjerne fjernkontrollen til side om deres kvinne vil elske. Men når tinningene blir grå og magen buler ut, blir som regel dagens fotballkamp mer viktig som en omgang sex med kona.

For kvinner derimot er det motsatt. Her stiger appetitten i takt med at de modnes, forteller Joan Ørting.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Unge menn og modne kvinner er likemenn i et seksuelt forhold på den måten at kvinnen vet hva hun vil, og at mannen gjerne bruker tid på henne, gang på gang.

Utgangspunktet for all tiltrekning er forskjellighetene og her en den markant. Begge vet at de kommer fra to forskjellige miljøer og er på forskjellig sted i livet. En ting er sex, en annen er hverdagen hvor det oppstår problemer.

- Forholdet lever best dersom det er hemmelig. Det er mange minuser hvis de blir mer enn knullekompiser. Ulike ambisjoner, omverdens syn på aldersforskjellen og ikke minst vennekretsen. For hun gidder neppe å sitte i et usselt kollektiv og spise makaroni med ketchup, forklarer Ørting.

 

Drømmer du mye rart? Slik tolker du drømmene dine:

 

Mozon.no, 09.09.2004