Bedre sex med lettere kropp

Selv om du bare går ned noen få kilo, vil du merke forandringer i sexlivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er en canadisk undersøkelse som viser dette. Studien ble publisert på North American Association for the Study of Obesitys årlige møte.

Studien inkluderte 187 overvektige deltakere som tok slankemedisiner. Deltakerne mistet omtrent 13 prosent av kroppsvekten i løpet av to år. I tillegg opplevde de forbedringer i sexlivet.

Deltakerne var i gjennomsnitt 45 år gamle. Gjennomsnittelig kroppsmasseindeks (BMI) for deltakerne var nær 41. Det regnes som overvekt når BMI er 30 eller høyere.

HVA ER DIN BODY MASS INDEX (BMI)? TEST DEG SELV HER

Hver tredje måned vurderte deltakerne sex-kvaliteten i livet sitt. Gjennom to år gikk de fra å føle seg seksuelt uattraktive til å nyte seksuell aktivitet. To av tre deltakere følte seg seksuelt uattraktive noen ganger i begynnelsen av studien, mens 18 prosent aldri nøt sex.

Forandringene begynte raskt. Allerede etter studiens første tre måneder økte sexlysten.

- Den seksuelle kvaliteten i livet ble forbedret med vekttap. Seksuell livskvalitet er en viktig, men oversett del av overvekt, skriver forskerne i studien, ifølge WebMD.

Forskerne sier videre at man ikke trenger medisiner for å gå ned i vekt. Sexlivet blir også bedre med andre slankemetoder.

 

Mozon.no, 19.10.2005

 

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!