Ett kort ble til tre i løpet av dagen, men dette kortet (bildet) vil du ha minst nytte av fremover. Foto: Per Ervland
Ett kort ble til tre i løpet av dagen, men dette kortet (bildet) vil du ha minst nytte av fremover. Foto: Per ErvlandVis mer

Bankene slåss om kortkundene

Derfor har dette kredittkortet endret seg gjennom dagen.

Dagens mest leste økonominyhet på DinSide har vært at kredittkortet fra Bank Norwegian må byttes ut dersom du ønsker å beholde de fordelene som kortet har. Bank Norwegian avslutter sitt samarbeid med Terra kort og ber Bank Norwegian-kundene om å bestille et nytt kort i nettbanken.

>>>Les saken

Men nå kommer Terra på banen med et konkurrerende bonusprogram på flyreiser. Kanskje kan kortet være verdt å beholde likevel.

Bonus på alle flyreiser

I skrivende stund sender Terra kort ut en e-post til alle innehavere av kredittkortet til Bank Norwegian hvor de skriver at kundene vil motta et kort som vil erstatte Bank Norwegian-kortet de har i dag.

"Med det nye kortet får du bonus på ALLE flyreiser, uavhengig av hvilket flyselskap du velger. Om kortet, der det er mulig, også er registrert i flyselskapenes bonusprogram, vil bonusen du oppnår fra flyselskapet komme i tillegg", skriver Terra kort

De melder også om at kortet vil ha andre fordeler og at du kan velge en annen bransje for bonusopptjening, det være seg bensin, sportsutstyr, elektronikk eller klær/sko.

Tre forskjellige kort?

Etter hva DinSide skjønner, skal de eksisterende kredittkortkundene til Bank Norwegian enten bestemme seg for å bli Terra kort-kunde, eller velge å ha et kredittkort som er knyttet til Bank Norwegian. Etter den varslede endringen er du nå automatisk kunde hos Terra kort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eksisterende kunder vil motta et nytt kort fra Terra med de nye fordelene beskrevet ovenfor. Hvis de i stedet ønsker å være lojale mot Bank Norwegian, kan de bestille et nytt kort der, men dette kortet kommer ikke automatisk i posten. Det kortet som kundene har i lommeboka per i dag, vil uansett miste alle sine fordeler den 10. april.

Dermed ser det ut til at Bank Norwegian har fått konkurranse i kampen om flyreisende kunder.

Det har så langt ikke lykkes DinSide å komme i kontakt med verken administrerende direktør i Bank Norwegian eller informasjonssjefen i Terra.

>>>Call Norwegian - er det billig?