<center>Den nye Titanium Powerbook G4 er minimalistisk, slank og lett.
Den nye Titanium Powerbook G4 er minimalistisk, slank og lett.Vis mer

Bærbare maskiner

Apple Titanium Powerbook G4. Vi kommer ikke utenom Mac. Deres nye Powerbook G4 er laget i titan, veier nesten ingenting og glir rett inn i et designbevisst hjem.

Apple-designerne har omfavnet Less is More-filosofien, og har utelatt alt overflødig.

Maskinen er bare en tomme tykk, har DVD-spiller og 15,2 tommers skjerm. Prosessoren er på nesten 500 MHz. Dessverre koster den mellom 30 og 45.000 kroner.

Den første iBook med sitt innovative design. Vis mer

Apple iBook G3. Den første iBook-modellen fra Apple var et visuelt statement. Aldri før hadde vi sett noe liknende. Noen likte den ikke, og kalte den et dasslokk. Andre elsket den. Vi synes den er heftig.

Nå er den gått ut av produksjon, men du kan kanskje fortsatt finne den i enkelte butikker. Prisen har ligget rundt 20.000 kroner, men du kan muligens få den billigere enn det. Prosessoren er på 200 - 466 MHz, og de billigste modellene har ikke DVD-spiller.

Den stilrene Lifebook S fra Fujitsu-Siemens. Vis mer

Fujitsu-Siemens Lifebook S. Uhyre slank og lekker. Den veier bare 1,7 kilo. Maskinen har en 600 MHz prosessor og skjermen er 12,1 tommer stor.

Harddisken er 10 eller 20 GB stor, og PC'en kan leveres med DVD-spiller. Prisene starter på 22.000 kroner. Fujitsu-Siemens har en rekke andre liknende modeller.

Les også om verdens tynneste bærbare PC.

[Ugjyldig objekt (NAV)]