Babypsykolog på boks

Forteller deg hvorfor barnet gråter.

Den ultimate hjelperen for alle ferske førstegangsforeldre? Babygråtanalysereren trenger bare noen sekunder på å avgjøre hvorfor barnet skriker.

Babygråt er blant de verste lydene vi hører

De fleste nybakte foreldre har vel vært der: Babyen gråter, men dere skjønner ikke hvorfor. Så er det bare å teste; er han sulten? Tørst? Våt bleie? Vondt i magen? Det er langt fra alle barn som gir like tydelige beskjeder gjennom gråten, som andre.

Men med babygråtanalysereren skal denne prøvinga og feilinga bli en saga blott.

Scan - vent - få svar

Alt du trenger å gjøre, er å legge gråteboksen en halvmeter fra babyen, og den vil komme med et fasitsvar til deg om hva som feiler babyen i løpet av 20 sekunder. Boksen har en mikrofon, en fuktighetssensor og en temperatursensor. Den analyserer styrken på gråten, frekvensen, gråteintervallene og sammenhengen med et etablert mønster.

Vi hater barn på fly

Et av fem

Din mening

Hva synes du om å bruke et apparat til å avgjøre hvorfor babyen gråter? (Avsluttet)
Kjempebra - jeg vil ha!(43%)
Nei, nå ... dette er for drøyt(40%)
Vet ikke(16%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


På bakgrunn av disse opplysningene kan boksen altså fortelle deg om babyen gråter fordi hun er sulten, kjeder seg, er irritert og trøtt eller er stresset av kolikk. Svaret får du i form av et av symboler på skjermen som illustrerer hver av tilstandene.

Da er det bare å iverksette nødvendige tiltak - enklere blir det ikke. Spørsmålet blir jo bare hva du gjør den dagen batteriet konker ut, eller du er på reise og har glemt måleinstrumentet hjemme - eller barnet ikke gidder å ha den dingsen der og kaster den dit pepper'n gror ...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prompeventil mot kolikk

Testet ...

Produsenten påstår på sine nettsider at apparatet er klinisk testet og prøvd ut i barnehager med tilfredsstillende resultater. De skal også ha utført en praktisk test blant førstegangsforeldre - med en 98 prosents pålitelighetsskåre.

DinSide har verken testet eller kan på annen måte gå god for effekten. Men kanskje noen av våre lesere har? Sitter du med erfaringer med dette apparatet, eller et liknende? Skriv inn dine kommentarer i debattforumet nedenfor.

Pris: 69,19 dollar hos Amazon.com (476 norske kroner).