Auksjonsregler

Før du begynner å gi bud eller selge gjenstander på DinSide Auksjon bør du lese gjennom følgende regler.

1. Det er forbudt å auksjonere bort tyvegods, pornografi, piratkopierte varer eller andre varer som bryter med norsk lov
Slike varer vil bli fjernet straks de blir oppdaget, og selgeren risikerer både utestengelse og politianmeldelse.

2. DinSide Auksjon forbeholder seg retten til å kaste ut misbrukere
For at DinSide Auksjon skal være en hyggelig markedsplass for alle parter, vil
misbruk og annen uønsket oppførsel føre til utstengelse. Dersom du mener at dette er gjort på feil grunnlag - ta kontakt med auksjonarius.

3. Dine bud er bindene
Før du legger inn dine bud, kan det være lurt å ta kontakt med selgeren dersom det er noe du lurer på. Straks du har avgitt et bud så er dette bindene. Velger du å gå ifra ditt bud, risikerer du at selgeren gir deg negativ tilbakemelding og at auksjonarius stenger deg ute fra fremtidige auksjoner.

4. Fiktive bud er ulovlige
Å oppgi falske opplysninger for å legge inn fiktive bud er forbudt i følge straffelovens §270. DinSide Auksjon vil anmelde brukerer som forsøker seg på slikt bedrageri.

5. Frakt og betaling
DinSide Auksjon er ikke involvert i frakt og betaling av varer. Dette avtales mellom kjøper og selger.

6. Feil og mangler
DinSide Auksjon selger ikke selv gjenstander. Oppdager du feil eller mangler på det du har kjøpt, må du ta kontakt med selgeren direkte. I henhold til norsk lov kan du kreve heving av kjøpet eller at selgeren skal rette mangelen, dersom du ikke visste om mangelen på forhånd.

7. Vi er på Din Side
Er det noe du lurer på eller trenger du hjelp, ta kontakt med vår auksjonarius. DinSide Auksjon skal være et handelssamfunn hvor folk kan stole på hverandre, ha det gøy, samt gjøre et kupp. Vi setter pris på forslag og tilbakemeldinger. Bli med og gjør dette til Norges beste handelssted på nett!

Hvordan man selger en gjenstand

Hvordan man gir bud

Frakt og betaling

Tilbake til hovedsiden for DinSide Auksjon