Åtte jenter hver dag

Menn bruker til sammen et halvt år av livet til å glane på det annet kjønn. Pupper og rumpe er mest populært. Men hva kikker jentene på?

Den gjennomsnittlige mannen kaster ikke bort tiden. Han bruker nemlig hele seks måneder av sitt liv til å myse på jenter, i følge en britisk undersøkelse.

Bryst, rumpe og ben er blant de mest interessante områdene å kikke på, og hver kvinne som blir utsatt for inspeksjon får omtrent to minutters oppmerksomhet. Denne rutinen gjentar seg omtrent åtte ganger hver dag.

Det undersøkende blikket ser som oftest ut til å starte med brystene, før blikket flytter seg til andre strategiske steder som rumpen, og deretter bena, i følge undersøkelsen som er gjennomført av en britisk brillekjede.

Les også: Hormon gjør mannen trofast

Øynene først
Den mannlige spaningen skiller seg kraftig fra hvordan kvinnene bruker tiden. De kaster nemlig bare bort en måned av livet på å kikke på gutta, og fokuserer gjennomsnittlig på bare to mannebein om dagen.

Det vil si, kvinnene er ikke så opptatt av pene ben. De er dermot mer begeistret for mannens øyne, før de flytter oppmerksomheten til en rask titt på rumpen, skriver Sky News.

 

Mozon.no, 03.11.2006