Årets mest populære sommerjobb?

Du får 25.000 for å late deg. Ønskede kvalifikasjoner: Erfaring med bruk av solbriller og solkrem.

<strong><b>SOMMERJOBB:</strong></b> Få 25.000 kroner i måneden for å slappe av i en park i sommer. Foto: colourbox.com
SOMMERJOBB: Få 25.000 kroner i måneden for å slappe av i en park i sommer. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husqvarna har utlyst det som må være drømmejobben for veldig mange, en jobb de ubeskjedent nok kaller Norges slappeste sommerjobb.

Du kan ikke være kresen om du vil ha sommerjobb

Den heldige vinner av den slappe sommerjobben får 25.000 kroner for å sitte barnevakt for en robotgressklipper i sommer. Ikke overraskende er det mange interesserte søkere.

– Vi har allerede fått veldig mange søkere. Annonsen ble lagt ut klokka åtte mandag kveld, og responsen har vært helt overveldende sier kommunikasjonsrådgiver Henrik Faller i Husqvarna Norge til DinSide.

Utdanning: Ikke viktig

Det stilles ingen spesielle krav til kvalifikasjoner, men du må ha erfaring med bruk av solbriller og solkrem, og du bør kunne slå opp parasoll og fluktstol. Utover det, er det ingen krav til utdanning eller kvalifikasjoner, men du må kunne slappe av under parasollen i en måned.

Barnevakt

Selve jobben går ut på å sitte barnevakt for Husqvarnas robotgressklipper Automower 305.

25.000 i måneden - for å se på en slik. Foto: Husqvarna
25.000 i måneden - for å se på en slik. Foto: Husqvarna Vis mer


- Husqvarna har laget en gressklipper som går rundt av seg selv, den lader seg av seg selv og går i sol og i regn. Vi har lyst til å vise fram denne gressklipperen, og tenkte at hvorfor lar vi den ikke gå ute i Oslo i sommer. Men da må vi ha noen til å passe på den, så da er tanken at vi får en person til å Norges slappeste sommerjobb i hele juli, sier Faller i Husqvarna til DinSide.

Arbeidssted er Oslo, og er du glad i selskap er heller ikke det noe problem. I følge annonsen må du gjerne ha med deg familie, husdyr eller venner på jobben. Den eneste betingelsen er at de gjør noe annet enn å slappe av i parken sammen med deg ...

– Vi prøver å få til en park eller en gressplen en plass i Oslo, hvor det er mange som får se den, sier Faller.

Er du interessert? Du finner du annonsen her, merk deg også at søknadsfristen er 1. juli.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer