Årets dummeste julegaver

Neitakk. Dette vil vi ikke ha.

Publisert
Sist oppdatert
Danse, danse, bikinikledte strippe-dokka mi


Det amerikanske nettstedet med det talende navnet Stupid.com har kåret årets dummeste julegaver, melder nyhetsbyrået Reuters.

- Disse gavene er så latterlig dumme at alle vil ønske seg dem, sa Stupid.coms grunnlegger Gary Apple i en pressemelding.

Vi er ikke enig. Så familie og venner, les og lær: Dette vil vi ikke ha under treet!

Se også: Femten fryktelige funn på finn

Stupid.coms topp 10 dumme julegaver:

(Jada, vi har tatt med prisen...)

Har misteltein, får kysse? Neppe. <i>Foto: Stupid.com</i> Foto: stupid.com
Har misteltein, får kysse? Neppe. Foto: Stupid.com Foto: stupid.com Vis mer

1. Bærbar misteltein

Ensom i høytiden? Med en misteltein i pannen kan du (ihvertfall prøve å) kysse hvemsomhelst, hvorsomhelst og nårsomhelst. Og til bare åtte dollar!

2. Hillary Nøtteknekker
Det diskuteres om damen har nøtter, eller baller om du vil, men at Hillary Clinton har evnet å knuse et par, er uomtvistelig. Denne kjekke dingsen lar henne knekke nøtter helt bokstavelig. Dersom du ønsker at Hillary skal knekke dine nøtter, koster det 22 dollar.

3. Apesprettert
Noe for Dennis? Sprettert i koseapeformat. Flyr som en superhelt, og skriker. Det gjenstår bare å spørre: Hvorfor bruke syv dollar på dette?

4. Larry Craig actionfigur
Snakkende amerikansk senator med T-skjorte påtrykt "I am not gay" (jeg er ikke homofil). En av de dyrere gavene, vil du at Craig skal komme med intime beklagelser, koster det i underkant av 35 dollar.

5. Uncle Oinker's baconsnop
Ser ut som bacon, er pakket som bacon, men skal smake søtt som jordbær. Bare fem dollar.

<strong>Bare et hakk i sengestolpen? <i>Foto:</strong> Stupid.com</i> Foto: stupid.com
Bare et hakk i sengestolpen? Foto: Stupid.com Foto: stupid.com Vis mer

6. Oppblåsbart elghode

For dem som måtte være i desperat, vi gjentar desperat, etter et trofé å henge på veggen. Desperasjon av denne typen koster 20 dollar.

7. Elektronisk jodlende pickle
Sur agurk. Som jodler. Et kupp, til i underkant av 15 dollar.

8. Poo-lar Bear snop
Glad i hundeprutter? Da kan kanskje denne være noe for deg. Isbjørn, eller polarbear på engelsk (poo=bæsj, for deg som ikke tok ordspillet), som gjør fra seg små lekkerbiskener. Voff! Anal gave til mindre enn seks dollar.

Her er også teddyen du ikke bør gi ungene til jul

9. Unnskyldningsmaskinen
Har du problemer med å legge på telefonen? Denne lille dingsen forekommer oss som tilnærmet smart. Dersom du har problemer med å legge på, trykk på tilfeldig valgt knapp, som simulerer dørklokkelyd, babygråt eller bilulykker. Men ærlig talt: Hva med å si at du har noe viktig å gjøre? Det koster ikke 10 dollar, det er helt gratis.

10. USB-danser
Danse, danse, bikinikledte strippe-dokka mi. Plugg dukken, med medbragt stang, inn i USB-porten på PCen din. Hun danser når det er lyd på stystemet. Listens dyreste gave, rett under 40 dollar.

Andre julegave"godbiter" fra Stupid.com inkluderer Dyrk-ditt-eget-møbel (til dine oldebarn?), Butt-face-såpe og håndkle (brun side til stumpen, hvit side til ansiktet), Ass-kisser munnspray, og de styggeste hattene vi har sett.

Du aner ikke hvor glade vi er for at nettstedet ikke sender til Norge!

Dersom du brenner etter å benytte deg av billige dollar finnes det heldigvis noen amerikanske nettsteder som sender til Norge.

Her får du brukt dollarene dine!

Vil du lese om flere dumme dingser? Da er Nonsens på dingz.no noe for deg.

(OK. Må man, så må man. Er det noe her du ikke klarer deg uten, kan du kjøpe varene gjennom firma som Jetcarrier.com. De får varene sendt til Norge. Men værsåsnill ikke send noen av dem til oss! )

Kilde: Reuters.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer