Aquaflex mot ufrivillig vannlating

SSL Healthcare Norge AS lanserer i disse dager Aquaflex. Vaginale vekter også kalt knipekoner til bekkenbunnstrening. Et delikat og enkelt hjelpemiddel.

Aquaflex mot ufrivillig vannlating

En av tre kvinner plages av ufrivillig vannlating. (Urininkontinens)

Opplevelser som Jeg lekker når jeg hoster eller nyser , Jeg lekker under all form for trening , Det ble verre etter at jeg fikk barn , er vanlige.Stressinkontinens er en tilstand som gjør at man lekker urin når man hoster, ler, nyser eller trener. Den forårsakes av en generell svekkelse av bekkenbunnen. Den mest åpenbare årsaken er graviditet og fødsler, men andre årsaker som hormonforandringer, aldring eller arv spiller også en rolle.

Bekkenbunnen trenger trening!
Bekkenbunnen brukes ikke bevisst i daglige aktiviteter, derfor kan trening av bekkenbunnen være vanskelig og ofte gir man opp fordi man lurer:
Virker treningen?
Bruker jeg de riktige musklene?
Hvordan vet jeg at jeg får det til?

Hvorfor er det så mange voksne kvinner som går med bleier?
De aller fleste kvinner velger å tie om inkontinens i forlegenhet. Man tør ikke snakke med andre om det. Det er så pinlig å tisse på seg, og hva med lukten?
Og hva gjør så de fleste?
Den vanligste løsningen er faktisk å gå tilbake til bleiestadiet . Man tør ikke gå uten et papir eller et bind i trusen. En god kommentar, en morsom opplevelse som fører til en god latter kan være nok til at man lekker eller rett og lett tisser på seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De aller fleste av de som har stressinkontinens, kan kureres eller bli bedre ved bekkenbunnstrening, men som nevnt de fleste kvinnene gir opp fordi de ikke vet om de gjør det riktig.

SSL Healthcare Norge AS lanserer i disse dager Aquaflex. Vaginale vekter også kalt knipekoner til bekkenbunnstrening. Et delikat og enkelt hjelpemiddel.

Hvorfor bruke Aquaflex under trening?
- Lettere å finne riktig muskulatur
- Målbar fremgang
- Motivasjonsfremmende
- Enkel i bruk
- Forbedring innen 12 uker
- Aquaflex består av to vaginalkoner og fire vekter. Dette gir stor fleksibilitet i forhold til utgangspunkt for trening og muskelstyrke.
- Treningsprogrammet legger opp til individuell progresjon.

Har man en urinlekkasje når man ler, hoster, nyser, danser eller trener, bør man begynne å bruke Aquaflex. Etter et 12 ukers treningsprogram skal problemet være borte eller sterkt forbedret. Muskelstyrken kommer tilbake og man får glede av resultatet: bedre blærekontroll og større selvsikkerhet.
Aquaflex kan også brukes forebyggende for å styrke muskulaturen før en graviditet eller som en del av ett treningsprogram. All innsats man legger ned på et tidlig tidspunkt, vil bli belønnet senere ved graviditet eller når man blir eldre.
Informasjon om Aquaflex ligger også inne på vår internettside

Aquaflex kan kjøpes hos ledende apotek og bandagister og har en anbefalt ut pris på kr.398,-

SSL Internatinonal plc er et verdensomspennende konsern med fokus på utvikling, produksjon og salg av solide
merkevarer som Scholl, Marigold, Durex, Aquaflex m.m.
Vi i SSL Healthcare Norge AS svarer gjerne på spørsmål om Aquaflex på tlf. 23 19 43 40

Vennlig hilsen
SSL Healthcare Norge AS

Elin Nygaard
Adm.sjef

"" />