Litt skral? Du trenger ikke gå ut av døren. Legemidler som ikke er reseptpliktige selges på nettet. Riktignok med et par dagers leveringstid. Foto: Per Ervland
Litt skral? Du trenger ikke gå ut av døren. Legemidler som ikke er reseptpliktige selges på nettet. Riktignok med et par dagers leveringstid. Foto: Per ErvlandVis mer

Apotek 1 starter med netthandel

Flere andre apotek driver allerede salg på nettet.

– Vi ønsker å gi deg de samme trygge produktene, og de samme gode rådene, enten du handler hos oss i apotek eller på nett, skriver Apotek 1 i en fersk pressemelding.

De har oppdaget at kundene ønsker å handle på nettet og åpner derfor opp for nettsalg nå.

– Det er veldig godt å kunne ta de første stegene inn i et nytt område, sier Lise Østlund som er daglig leder av den nye nettbutikken. Sammen med apoteker Linda Aasen på Apotek 1 Løren skal hun sørge for at du får riktig produkt, i riktig mengde til riktig pris – sammen med gode råd og god service.

Reseptpliktige legemidler får du imidlertid ikke kjøpt i nettbutikken.

Flere konkurrenter allerede

Men Apotek 1 er ikke førstemann ut. Apotekkjeden Vitus driver allerede nettbutikk, det samme gjør kjeden Boots, som kom til Norge for få år siden.

Apotekvarer på nett:

 • Apotek 1
 • Vitus apotek
 • Boots
 • E-apoteket.no
 • Faghandel også på nett

  - For oss er det viktig at vi ikke bare selger produkter som en hvilken som helst netthandel. Vi skal være en faghandel på nett, akkurat som vi er en faghandel i våre 256 apotek rundt om i hele landet, forteller administrerende direktør i Apotek 1 Lars Birkeland, som er godt fornøyd med nå å kunne åpne for salg også på nett.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Som mange andre butikkjeder har altså Apotek 1 valgt å kapre kunder på nettet. Er du akutt syk, bør du nok likevel ta turen til nærmeste utsalg. Det er foreløpig ingen på dagen-levering fra apotekkjedene på nett.

  SE OGSÅ: Elkjøp vil vokse på nett