<b>NYTT SHOPPINGSENTER I SVERIGE MED ÅPNINGSTILBUD SOM SMAKER:</b> Sova kan friste med seng til 5 svenske kroner, og andre gode 5-kronerstilbud. Foto: Kristin Sørdal
NYTT SHOPPINGSENTER I SVERIGE MED ÅPNINGSTILBUD SOM SMAKER: Sova kan friste med seng til 5 svenske kroner, og andre gode 5-kronerstilbud. Foto: Kristin SørdalVis mer

Åpner med supertilbud

I dag åpner Töcksfors Handelspark, et nytt handlested for harryhandlere.

Töcksfors Handelspark åpner i dag klokken 10. Offisiell åpning med ballonger, taler og festivitas er klokken 14.

Men allerede fra butikkene åpner klokken 10 er det muligheter for å gjøre gode kjøp for den som skulle være interessert: Hva med en helt ny seng til 5 svenske kroner?

– Det er et tilbud med begrenset antall, så det går vel fort unna, men vi har også andre veldig gode åpningstilbud, sier Robert Adolfsson i sengespesialisten Sova til DinSide.

Robert Adolfsson i sengebutikken Sova lover å finne den beste sengen for deg og din lommebok. Sova tar seg av tollpapirene og leveringen. Foto: Kristin Sørdal
Robert Adolfsson i sengebutikken Sova lover å finne den beste sengen for deg og din lommebok. Sova tar seg av tollpapirene og leveringen. Foto: Kristin Sørdal Vis mer


Sova er én av aktørene som åpner butikk i den nye handelsparken langs E18 mot Stockholm, rett over svenskegrensa.

Åpningstilbud

Den nye handlestedet er av et litt annet konsept enn de vanlige kjøpesentrene. Her er det et anlegg med store, enkeltstående butikker som du når fra felles parkeringsområder. Senteret som åpner i dag er første byggetrinn på et større prosjekt.

I dag kan du handle dagligvarer, bildeler og annet til bilen, senger og sengetøy, alt mulig til hus og hjem og fritid, sportsklær og sportsutstyr, helsekost, apotekvarer, leker og godteri. Du kan også klippe håret hos frisøren. I tillegg kommer en Gant outlet og en dyrebutikk, så snart de er klare.

 Foto: Kristin Sørdal
Foto: Kristin Sørdal Vis mer


Alle butikkene har gode åpningstilbud; vi har nevnt senger til 5 kroner hos Sova, men det er også andre butikker som har gode åpningstilbud, for eksempel Thile skibokser hos Autoexperten til 990 svenske kroner. Og kommer du for sent til ekstrem-tilbudene, så er det alltids andre også fristende tilbud som rekker til flere. Karbonadedeig til 19,90 svenske kroner per kilo er også rasende billig, det samme er brett med 24bokser Cola til 49,90 svenske kroner pluss pant.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har også vært på Gekås Ullared og sett på hva du får for pengene der


Fredrik Jacobsson i EuroCash er stolt av den nye butikken på Töcksfors Handelspark og spesielt kjøttet. Foto: Kristin Sørdal
Fredrik Jacobsson i EuroCash er stolt av den nye butikken på Töcksfors Handelspark og spesielt kjøttet. Foto: Kristin Sørdal Vis mer


Dagligvare nummer én

Dagligvarer er det som trekker mest kunder, og det som Einersen i Conceptor sier alltid trekker mest kunder.

Den nye EuroCash-butikken i Töcksfors er på 3.800 kvadratmeter.

– Dette er den største EuroCash-butikken, i areal, sier Fredrik Jacobsson i EuroCash til DinSide.

EuroCash har til sammen seks grensebutikker, i tillegg til to godteributikker under navnet Supergott. Denne butikken ligger også i den nye handelsparken.

Ifølge Jacobsson er det, ikke overraskende, kjøtt vi nordmenn kjøper mest av på grensehandel. Han forteller at 70 prosent av omsetningen ligger i kjøttavdelingen, og det det er kjøttvarene som opptar hovedtyngden av butikkarealene i den nye butikken. I den nye butikken har de også åpnet opp til pakkeavdelingen bak kjøttdisken, slik at du kan se hva som foregår.

- Her er beviset, sier Fredrik Jacobsson i EuroCash. Foto: Kristin Sørdal
- Her er beviset, sier Fredrik Jacobsson i EuroCash. Foto: Kristin Sørdal Vis mer


– Jeg vil slå et slag for kjøttet vårt, det kan man stole 100 prosent på. Ubrutt kjølekjede, alt ved håndteringen er 100 prosent, alt er rent, og vinduene er beviset, sier Jacobsson til DinSide.

– Om man vil, så får kunden komme inn og se, vi har ingenting å skjule, sier Jacobsson, og forteller at det har vært kunder som har bedt om å få komme inn bak disken og se hvordan pakkingen og håndteringen av kjøttet foregår, og da har de fått på nødvendige overtrekk og overall og fått komme inn.

Senterleder  Bernt Einersen i Conceptor. Foto: Kristin Sørdal
Senterleder Bernt Einersen i Conceptor. Foto: Kristin Sørdal Vis mer


Dette kommer

Nå åpner cirka 22.000 kvadratmeter, mens det er planlagt en større utbygging etterhvert. Ifølge markedsdirektør i Conceptor, som er eiendomsutviklingsselskapet bak utbyggingen, sammen med Fortin, har de mulighet til å bygge ut til 55.000-60.000 kvadratmeter handelsareal.

– Det vil bli suksessivt bygget ut. Neste byggetrinn involverer bilrelatert virksomhet, møbler og interiør, hjemmetekstiler, eksklusive hvitevarer, kjøkken, elektronikk og byggevarer, og outlet på merkeklær, forteller Einersen til DinSide.