Alt på ett sted

Nå trenger du ikke lenger lure på når det er lagersalg.

(Faksimile: Lagersalg.no)
(Faksimile: Lagersalg.no)Vis mer
«Vi startet siden fordi det alltid er så irriterende å høre om salget først etter at det er ferdig.Raymond Bakken, Make Websolutions»


Hver høst og vår, når agenturene har forsynt butikkene med det de skal ha av varer, kommer lagersalgene. Hvis du er så heldig å høre om dem, kan du gå og kjøpe sesongens klær til rabatterte priser.

I Norge er lagersalg først og fremst et oslofenomen, rett og slett fordi det er i Oslo de fleste agenturene holder til. Men det finnes lagersalg også i andre byer i landet. Nå er disse salgene samlet på én nettisde, så du lettere skal kunne holde deg orientert.

- Vi startet opp nettsiden i januar i år og har så langt ikke brukt en krone i markedsføring. Vi har brukt Twitter, Facebook og lignende for å spre ordet, og nå har vi over 5.000 medlemmer, sier Raymond Bakken i Make Websolutions, som driver nettstedet Lagersalg.no.

Er dette Norges beste utsalg?

Tilgang før alle andre

Litt av ideen bak nettstedet er at medlemmene skal få tilgang til salget før alle andre slik at du slipper å komme etter at alle andre har plukket ut godbitene.

- Vi startet siden fordi det alltid er så irriterende å høre om salget først etter at det er ferdig, sier Bakken.

Medlemmene blir ikke spammet med informasjon, men vil få sms og e-post om de viktigste tingene som skjer.

I fremtiden ser Bakken kanskje for seg at de kan ta noe betalt av medlemmene, men foreløpig er dette et gratis tilbud til alle. Medlemmene har akkurat mottatt et nyhetsbrev der de tilbyr medlemmer eksklusiv tilgang til lagersalget Friend''s House før alle andre. Bakken har ambisjoner om å få til dette flere ganger.

- Ja, målet er at medlemmene våre skal få noe ekstra og motta informasjon før alle andre.

Raymond Bakken synes det var en god idé å samle alle lagersalg på en side.
Raymond Bakken synes det var en god idé å samle alle lagersalg på en side. Vis mer


Ikke bare klær

Selv om de fleste lagersalgene selger merkeklær, finnes det lagersalg innen de fleste bransjer. På nettsiden kan du velge blant kategorier som elektronikk og data, sport og fritid, interiør og tekstil og bygg, kjøkken og bad.

Så langt har nettsiden vært godt mottatt, også blant agenturene.

- Ja, de har absolutt vært samarbeidsvillige. De får jo promotert salget sitt gratis ut mot 5.000 medlemmer, sier Bakken.

DinSides lesere tipser jevnlig om lagersalg og såkalte outlets. Her finner du en liste over noen av dem.