Aldersforskjell gir best sex

Er kjæresten din eldre enn deg? Da har dere den aller beste sexen, ifølge en dansk sexolog.

Aldersforskjell gir best sex
Publisert
Sist oppdatert
- Med en eldre partner vil hun alltid ha følelsen av å være litt ung, mens han blir en slags mentor.


Aldersforskjell i senga er nemlig oppskriften til suksess for parforholdet. Årsaken er den ekstra spenningen som oppstår, sier sexolog Joan Ørting til danske Expressen.

En undersøkelse viser at to av tre foretrekker en eldre partner med mer erfaring, og halvparten av de spurte sier at de har hatt sex med eldre. 28 prosent tenner på yngre ifølge den danske undersøkelsen.

Mennene elsker oss kvinner. Men det er 9 ting de irriterer seg grønne over at vi gjør.

- Like barn leker ikke best, og det er ikke sexy. Jevnaldrende er mer like erfaringsmessig og det kan lett oppstå et vennskapsforhold eller man gyver løs på hverandre i et hissig munnhuggeri, sier Ørting.

Føler seg ung
Kvinner elsker å føle seg ungpikeaktig, og det gjør hun best ved å være i et forhold med en vesentlig eldre mann.

- Med en eldre partner vil hun alltid ha følelsen av å være litt ung, mens han blir en slags mentor. Dersom hun er eldst kan hun speile seg i hans ungdommelighet og kan dermed tillate seg å opptre fjollete og barnslig, sier hun.

Det kan godt være at mange tenker ”din gamle gris”, når en eldre mann kommer hånd i hånd med en vakker, ung pike som kunne vært hans datter. Men det er nok flere som misunner ham.

Begynner sexlivet å dabbe litt av? Her er 20 tips som kan få sving på sakene igjen.

- Det er ofte menn med makt, status og penger som tiltrekker seg unge damer. Dermed vinner hun trygghet på alle plan, materielt så vel som kjærlighetsmessig, sier Ørting.

En annen erfaring
- Den eldre mannen har ofte mer erfaring enn sin unge kjæreste. Og når han runder førti har han en helt annen seksuell erfaring enn yngre menn. Han vet at sex ikke bare dreier seg om inn og ut, men kan gå mer opp i hele hennes kropp og tilfredsstille henne på flere måter, sier hun.

Men selv om Demi Moores forhold til den 16 år yngre Aston Kuthcer har hatt en viss effekt, er et kjærlighetsforhold mellom en moden kvinne og en langt yngre mann fredeles sosialt uakseptabelt.

Mrs. Robinson hadde rett: Unge menn og modne kvinner er den beste kombinasjonen

Der er ikke så mye fremtid i det. Hun kan ikke på samme måte ta ham med og vise ham frem som den eldre mann med sin unge kone. Det er status å ha sex med hverandre, men ikke i et fast parforhold, mener Joan Ørting.

Og en annen bekymring vil jo være: Dør han før meg?

Lei av mislykkede stevnemøter? Slik lykkes du på sjekkemarkedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer