Aktiviteter kl. 10:00-15:00

God morgen, dette blir en fin dag....

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Du våkner etter en lang nats søvn i Røkkes personlige suite på Hotel Continental i Oslo. Her bodde han i lengre perioder - før han flyttet tilbake til Norge.

Du er godt uthvilt, og kaster deg straks over frokosten som blir servert på sølvfat. Bokstavelig talt. I resepsjonen sjekker du ut, og betaler med glede regningen på 8.850 kroner - som er prisen for den dyreste suiten på Continental. Det var absolutt verdt det.

Dyr joggetur

Frisk og velopplagt bestemmer du deg for å ta en joggetur. Men det er selvsagt ingen grunn til å ta turen rundt Sognsvann, når du på halvannen time kan komme til Røkkes 150-millioner kroners hytte i Oppdal. Med helikopter, vel og merke - for flystripeutbyggingen er nemlig ikke helt ferdig ennå.

Det er jo ingenting som en joggetur i den norske fjellheimen.

Helikopteret plukker deg opp klokken halv elleve, og klokken tolv står du på hyttetunet. Etter en halv time har du klart å komme rundt hyttetunet hele fire ganger, og etter dusjen ender du opp på kjøkkenet hvor de personlige kokkene til Røkke serverer deg en eksklusiv 4-retters lunsj.

Tilbake i Oslo må du betale for helikopterturen. Flytiden på totalt tre timer tar NorCopter 24.000 kroner for. Vel - mye penger - men det var absolutt en frisk og innholdsrik joggetur.

Mer moro

Klokken nærmer seg tre på ettermiddagen, og det er tid for en aldri så liten shoppingrunde.

Røkkes Lamborghini Diablo sørger for sikker transport til Hegdehaugsveien - Oslos eksklusive shoppingparadis.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!