ADSL-prisene

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I likhet med konkurrentene beregner ikke Telenor tellerskritt, men tar en flat pris per måned. Du betaler altså like mye uansett hvor mye du er på nettet.

For å ha ADSL må du ha et telefonabonnement fra Telenor. Den månedlige abonnementsavgiften på 149 kroner (analogt) eller 219 kroner (ISDN) kommer derfor i tillegg til prisen for ADSL.

Telenors ADSL-priser
Hastighet inn/ut Kunder m/ISDN-ab.Kunder m/analogt ab.InstallasjonInstallasjon m/12 mnd. binding
384/128 Kbps 450/mnd520/mnd1995995
704/128 Kbps 550/mnd620/mnd1995995
1024/256 Kbps 750/mnd820/mnd1995995
Priser oppgitt i norske kroner. Gjelder nye kunder. Kilde: Telenor. Fast abonnementsavgift for ISDN eller analog tilknytning kommer i tillegg. Har du allerede et betalt Internett-abonnement fra Telenor, betaler du om lag 100 kroner mindre per måned. Abonnementsavgiften gjør at vinninga omtrent går opp i spinninga.


Hva får du?

Du får likevel en del for pengene: En fordel med ADSL er at det spiller liten rolle for hastigheten hvor mange som er på nettet. Du deler ikke kapasiteten med andre.

- Telenor Nextra eier landets desidert mest omfattende IP-nettverk. Nettverket er blant de største i Europa. Det kan gi raskere nedlasting av data fra andre land, sier Ole Magnus Grønli i Telenor Nextra.

Du kan drive din egen server, men kun dersom du betaler for et kostbart bedriftsabonnement.

- Prisene for ADSL inkluderer abonnementsavgift for Internett og gratis døgnåpen kundeservice. Vi mener vi tilbyr en god kommunikasjonsløsning til en god pris, sier Grønli.

Andre tjenester

En rekke andre tilleggstjenester er inkludert: En programvarebasert brannmur, Norton antivirusprogram, 50 Mb til hjemmesider og e-postadresse.

- Vi er i rute med dette. Mange har allerede bestilt ADSL. Leveringstida varierer etter hvordan nettet er utbygget der du bor, sier Ole Magnus Grønli.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Grønli sier at prisene vil kunne bli satt ned etter hvert som konkurransesituasjonen endrer seg. Hos Telenor får du mer informasjon.