Abonnér på støvsugerposer

Nå er det ikke lenger noen grunn til å sitte og se på at hybelkaninene formerer seg. Her er nettbutikken som skaffer til veie støvsugerposer til alle mulige støvsugermodeller og sender dem hjem til deg i posten. Du kan til og med abonnere!


En lettere frustrert DinSide-leser kjøpte en støvsuger på superbilligsalg i fjor. - Nå skjønner jeg hvorfor den var på salg, sier hun til DinSide.no:

- Det er jo helt umulig å få fatt i støvsugerposer i butikkene! Nå har jeg vært i fire forskjellige butikker, og ingen fører de posene jeg trenger. Vet dere hvor man kan få kjøpt alle typer støvsugerposer?

Heldigvis visste vi råd. Rett før hadde vi nemlig blitt tipset av en annen, meget årvåken, DinSide-leser om tjenesten www.stovsugerposer.no.

Støvsugerposer.no er, enkelt og greit, en nettside der du kan kjøpe støvsugerposer. Du bare fyller inn navn på støvsugerprodusent og modellnummer, og så er det bare å holde utkikk etter postmannen, hvis en skal tro det nettsiden lover.

En pakke à 5 poser koster 99 kroner, og det er også mulig å abonnere på posene. Da koster det 79 kroner per forsending med 5 poser. Du kan velge mellom å motta en pakke hver annen, fjerde eller sjette måned.

Handler du for under 250 kroner er porto inkludert i prisen. Med i pakken følger en faktura du må betale innen 14 dager. Er du sent ute, vil du bli belastet et purregebyr på 67 kroner.

Varer på over 250 kroner vil bli sendt i postoppkrav, og koste 44 kroner ekstra. Da må du også forhåndsbetale.

Skulle det være nødvendig har du 14 dagers angrerett på kjøpet, noe som også er opplyst på nettsidene. Dette kan du lese mer om her.

Testkjøring


Vi lot vår lett frustrerte leser teste stovsugerposer.no, og det tok ikke lang tid før hun fikk den første tilbakemeldingen:

  From: "Stovsugerposer.no"
  Date: Thu, 6 Jan 2005 18:31:57 +0100
  To: DinSide-leser
  Subject: SV: Data posted to form 1 of
  http://www.stovsugerposer.no/bestill.htm

  Takk for bestillingen, posene postes imorgen.

  MVH www.stovsugerposer.no

To dager senere lå fem støvsugerposer av korrekt type i postkassen, og vår testperson var perle fornøyd. - Jeg vil anbefale alle jeg kjenner å bruke denne tjenesten.

Ubetydelig problem?

Det virker kanskje utpreget hverdagslig og ubetydelig å ikke få fatt i støvsugerposer. Likevel: Hvis alternativet er at du går lei og kjøper ny støvsuger hver gang du ikke får fatt i nye poser med en gang, er dette absolutt et billig og greit alternativ. I tillegg slipper du å stå i kø.

Vet du om noen andre slike smarte butikker eller tjenester på nett? Send gjerne en mail til redaksjonen på epost [email protected], eller del ditt tips direkte med andre lesere i debatten under.

En enkel nettside, som er enkel å bruke: Fyll ut navn, adresse og detaljer om støvsugeren din, så kommer posene i posten. Du kan velge mellom et engangskjøp eller å abonnere på støvsugerposene. Faksimile fra www.stovsugerposer.no. Vis mer


Stovsugerposer.no er drevet av Sagene Elektriske i Oslo og leverer til hele Norge.