9 tips for bedre selvtillitt i bikini

Har du vanskelig for å velge riktig bikini? Her er tipsene

Publisert
Sist oppdatert

1. Prøv! Prøv flere modeller. Unngå å prøve badeklær når du skal få mensen ettersom man da ofte føler seg oppsvulmet og ufresh.

2. Velg riktig modell: Ta en modell som passer til din figur. Dersom du har kvinnelige former passer det kanskje bedre med en bikinishorts fremfor en minimal Brasil-truse.

3. Velg riktig størrelse: Gå op i størrelse når du velger bikinioverdel. Bikinioverdeler er som oftest tre størrelser mindre enn en vanlig BH.

4. Se an bysten din: Dersom du har en stor byste - velg alltid en vattert overdel med bøyle, det er er mer behagelig. Dersom du har en vanskelig størrelse, som for eksempel 90 c, kjøp favorittbehåen din i sort og klipp bort rosettene. Du kan gjøre det samme dersom du har en liten byste.

5. Sy om: Klipp bort stroppene som går fra bysten til ryggen og lag en halterneckmodell (nakkeknyting) isteden. Du kan også fjerne låsmekanismen og lage knute på ryggen også, da sitter den bedre.

6. Komplementer med tøy: Kjenner du deg naken eller ukomfortabel, kan du skaffe deg en sarong eller knytte et sjal rundt hoftene.

7. Velg en bra farge: Lyse farger er fint og sporty, men tenk på at en hvit bikini kan bli gjennomsiktig når du hopper i vannet!

8. Stol på magefølelsen: Dersom du ikke finner en bikini du synes er ok til deg, kan du kjøpe et par sportshorts eller en treningstopp å bade i.

9. Vær fornøyd med deg selv: Aksepter utseendet ditt og at folk rundt deg ikke bryr seg.

Først publisert: 19.07.02
Sist oppdatert: 22.06.2007

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer