7 tips til bedre sex

Halvparten av oss fantaserer om en annen person når vi har sex med partneren vår, og det mener sex-ekspert Tracy Cox er en bra ting

Sex-ekspert Tracy Cox har gitt ut mange bøker som handler om sex for vanlige kjærestepar. hun mener det ikke er noen grunn til å spare på kruttet for å få et langt og godt sexliv.

Her får du sju tips fra Cox.

- Gjør en sexinvestering. Skriv ned alle fantasier og ideer du kan tenke deg. Ranger dem som kalde, varme eller hete etter hvilke følelser de vekker.

-Vær aktiv-rør deg i sengen og skift posisjon. Prøv ulike stillinger med underliv og rumpe. Bytt etter en kort stund.

- Test nye ting. Test rollespill eller lev ut en fantasi. Sex blir fort kjedelig dersom du ikke våger harmløst, som for eksempel å ha et bind for øynene.

- Test et følelsesmessig vorspill. Sitt naken med bena rundt hverandres hofter. Legg høyre hånd på din partners hjerte, samtidig som har gjør det samme.

- Kjøleskapet er bedre enn en sexbutikk. Hvorfor ikke smyge inn et glass vin mot leppene på kjæresten din. Det er svært erotisk.

- Varm opp. Om du vil høyne temperaturen under akten skal du sørge for å bli varm i kroppen først. Ta et bad, tren eller kos deg under et pledd.

- Gå bak. For mange er anus en forbudt sone, men det er et punkt med mange nerver. Bruk mye glidemeiddel når dere utforsker hverandres bakender.

 

Lyst å brenne litt ekstra kalorier i helgen. Da bør du ha Mer morgensex.

 

Mozon.no,04.02.2006