6,15 prosent sparerente: Garantert!

Visste du at omlag halvparten av norske banker har tilbud på fast rente på innskudd. Ikke? Her er vår oppdaterte liste og rangering av de 30 beste fastrenteinnskuddsbankene.

6,15 prosent sparerente: Garantert!

  1. Her er hele listen over fastrenter på innskudd

Og vinneren av vår test er udiskutabelt Sparebanken Sogn og Fjordane. Banken har det mest fleksible tilbudet og den beste renten. I tillegg er banken den eneste som lar deg opprette avtale om fastrente på innskudd uten krav til minimumsbeløp!

I Sparebanken Sogn og Fjordane kan du binde sparerenten både for ett, to, tre, fire og fem år. Banken tilbyr også binding for seks måneder, da til en rente på 5,75 prosent.

Femårsrenten på 6,15 prosent er faktisk bedre enn det du får på landets beste høyrentekonto: 6,00 prosent hos Storebrand Bank. Lurer du på hva telefonnummeret er til Sparebanken Sogn og Fjordane er? Svar: 57 82 97 00. Du kan også gå til bankens hjemmeside: Sparebanken Sogn og Fjordane

Ønsker du garantert og god rente på sparepengene dine bør du ta kontakt med Sparebanken Sogn og Fjordane.
Ønsker du garantert og god rente på sparepengene dine bør du ta kontakt med Sparebanken Sogn og Fjordane. Vis mer

Nærmeste konkurrenter er Sparebank 1 Midt Norge og Sparebanken Sør. Førstnevnte tilbyr seks prosent rente i to år. Sparebanken Sør gir bare 5,6 prosent rente for ett års binding. Men binder du sparerenten i seks måneder tilbyr banken 6,10 prosent rente.

Ute etter sikker og høy rente?

Sammenlign tallene i tabellen over med bankenes øvrige høyrentetilbud.
5966 TARGET="_top" title="Nord-norske banker best!">De beste BSU rentene akkurat nå!

...og listen over landets beste høyrentekonti akkurat nå!