52-tommer på nesa

For de ultimate gadgetfrikene er det ingen vei utenom – de bare må ha de feteste dupedittene til enhver tid. Da er kanskje TV-brillene fra Olympus og Sony et naturlig valg?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Når til og med svigermor har fått seg 32-tommers widescreen-TV, er det på høy tid å utvide utstyrssamlingen med noe helt nytt.

Da kan kanskje en fancy TV-brille friste?

Sony & Olympus

Begge de to selskapene frister med to sett TV-briller; en dyr og en rådyr modell. Enn så lenge vil nok derfor dette forbli et leketøy for gadgetfreaker med velfylte lommebøker.

På den annen side: Du får garantert et produkt som ser riktig så fancy ut, høy misunnelsesfaktor er med andre ord inkludert i prisen.

Hvor selges de?

Eye-Trek FMD 700
Kilde: Olympus Norge
Eye-Trek FMD 700
Kilde:
Olympus Norge Vis mer

At markedet ikke akkurat har kastet seg over TV-brillene virker tydelig, vi måtte ringe over 30 hifi-butikker før vi klarte å finne noen som hadde modellene.

Spaceworld-kjeden selger Eye-Trek fra Olympus, mens blant annet Rolfs radio-TV as tilbyr Sony-utgaven Glasstron.

Via Spaceworlds nettbutikk selger de kun ”billigutgaven” FMD-200 til 5998, men flere av de fysiske butikkene i kjeden mente at de også ville klare å skaffe storebroren FMD-700. Prisen vil da bli i underkant av 12.000 kroner.

Rolfs radio-TV as selger SONYs Glasstron utgaver, de var imidlertid utsolgt da vi kontaktet dem, men butikken lover å skaffe brillen for interesserte.

Heller ikke her er prisene til å bli glad av. Den billigste modellen, Glasstron Plm-a55, vil koste deg 8.495, mens storebror plm-s700 vil loppe deg for hele 16.495 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjøper du de dyreste utgavene, blir bildeoppløsningen langt bedre. Sonys toppmodell skal gi deg 1,55 millioner pixler, mens Eye-Trek 700 frister med 1,44 millioner.

Det er altså ingen tvil: Det koster å være kongen på utstyrshaugen, men hvis du insisterer på å se filmene dine i fred kan altså dette være tingen.

DinSide Data har testet Eye-Trek 700, du finner konklusjonen ved å trykke på lenken øverst til høyre i artikkelen.