52-tommer på nesa

For de ultimate gadgetfrikene er det ingen vei utenom – de bare må ha de feteste dupedittene til enhver tid. Da er kanskje TV-brillene fra Olympus og Sony et naturlig valg?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Når til og med svigermor har fått seg 32-tommers widescreen-TV, er det på høy tid å utvide utstyrssamlingen med noe helt nytt.

Da kan kanskje en fancy TV-brille friste?

Sony & Olympus

Begge de to selskapene frister med to sett TV-briller; en dyr og en rådyr modell. Enn så lenge vil nok derfor dette forbli et leketøy for gadgetfreaker med velfylte lommebøker.

På den annen side: Du får garantert et produkt som ser riktig så fancy ut, høy misunnelsesfaktor er med andre ord inkludert i prisen.

Hvor selges de?

Eye-Trek FMD 700
Kilde: Olympus Norge
Eye-Trek FMD 700
Kilde:
Olympus Norge Vis mer

At markedet ikke akkurat har kastet seg over TV-brillene virker tydelig, vi måtte ringe over 30 hifi-butikker før vi klarte å finne noen som hadde modellene.

Spaceworld-kjeden selger Eye-Trek fra Olympus, mens blant annet Rolfs radio-TV as tilbyr Sony-utgaven Glasstron.

Via Spaceworlds nettbutikk selger de kun ”billigutgaven” FMD-200 til 5998, men flere av de fysiske butikkene i kjeden mente at de også ville klare å skaffe storebroren FMD-700. Prisen vil da bli i underkant av 12.000 kroner.

Rolfs radio-TV as selger SONYs Glasstron utgaver, de var imidlertid utsolgt da vi kontaktet dem, men butikken lover å skaffe brillen for interesserte.

Heller ikke her er prisene til å bli glad av. Den billigste modellen, Glasstron Plm-a55, vil koste deg 8.495, mens storebror plm-s700 vil loppe deg for hele 16.495 kroner.

Kjøper du de dyreste utgavene, blir bildeoppløsningen langt bedre. Sonys toppmodell skal gi deg 1,55 millioner pixler, mens Eye-Trek 700 frister med 1,44 millioner.

Det er altså ingen tvil: Det koster å være kongen på utstyrshaugen, men hvis du insisterer på å se filmene dine i fred kan altså dette være tingen.

DinSide Data har testet Eye-Trek 700, du finner konklusjonen ved å trykke på lenken øverst til høyre i artikkelen.