Sjekk hvilken bensinstasjon som er billigst der du befinner deg. Foto: Colourbox.com
Sjekk hvilken bensinstasjon som er billigst der du befinner deg. Foto: Colourbox.comVis mer

15 stasjoner under 10,-

Men det er over 3 kroner forskjell på bensinprisene i landet.

Jeg ønsker å tipse om dagens bensinpris hos Joker på Iglandsvik i Bremanger som er 12,59 kroner! Er dette lovlig?? skriver DinSide-leser.

Om det ikke er ulovlig, er det i hvert fall ikke spesielt konkurransedyktig i dagens bensinprismarked, der flere og flere stasjoner har priser under tieren.

Bremanger går likevel ikke av med jumboplassen. Ifølge DinSides oppdaterte bensinprisliste selger Shell i Sandvikveien i Vardø bensin for 12,90 kroner literen. Bensinprislistene avslører uforholdsmessig store prisforskjeller i vårt landstrakte land om dagen.

9,60 for diesel nå

På Østlandet finner vi hele 15 bensinstasjoner som selger bensin til under 10 kroner literen. Også oljebyen Stavanger henger med - med Uno X i Madlaveien som selger bensin til 9,92 kroner. Aller billigst akkurat nå er trolig Jet i Østre Aker vei 50 med 9,71 kroner per liter bensin.

Billigst på diesel er en Jet-stasjon på Hamar, som er nede i 9,60 kroner.

Gå rett til alle bensinprisene

Gå rett til alle dieselprisene

Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter kan vi fortsatt gi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt.

Slik rapporteres prisene

DinSides bensin- og dieselprisliste samles inn av en lang rekke frivillige rapportører. Rapportørene legger prisene direkte inn i våre databaser døgnet rundt.

Prisene vil synes i prislisten 24 timer fra de kommer inn til oss. I helgene synes prisene lenger: Priser rapportert fredag og lørdag ligger ute frem til natt til mandag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi samler inn pumpeprisen for 95 oktan blyfri bensin, altså den prisen du betaler om du ikke har kort eller avtaler med stasjonen.

I perioder med lokal priskrig kan stasjonene endre priser flere ganger om dagen. Vi garanterer derfor ikke at den prisen våre rapportører har notert gjelder når du kommer frem til stasjonen.

På topp akkurat nå

Nedenfor ser du hvilke bensinstasjoner som har billigst bensin og diesel akkurat nå.

15 stasjoner under 10,-


15 stasjoner under 10,-


Slik blir du bensinagent!

Vil du være med i kampen mot blodprisene? Vi trenger DEG som hemmelig agent!

Da kan også DU bidra til DinSides bensinprisliste!

Registrér deg her. Du velger brukernavn og passord, samt de stasjonene du vil rapportere fra og får en egen rapportside i løpet av ett minutt.

Hvis du allerede er registrert:


Innlogging til bensinprisdesken.

Over bekken etter bensin

Hvor langt lønner deg seg å dra for å fylle opp tanken med billig bensin?

Vår kalkulator hjelper deg å beregne hvor mye billigere bensinen må være på en bensinstasjon som ligger et stykke unna, for at det skal lønne seg å kjøre dit for å fylle.

Prøv kalkulatoren: Lønner det seg å kjøre til billigste stasjon?


Innlogging til bensinprisdesken.