15. desember

Hva om du kan kombinere røykeslutten med en foryngelseskur?

De fem tibetanere

Du trenger en motivasjon for å slutte å røyke. Hva med å prøve en metode som vil gjøre deg ti år yngre?

"The Five Tibetans" bygger på en biografisk historie om en ungdomskilde, som ble kjent etter at en tidligere røyker dro til Tibet på leting etter et sagn. Sagnet sa at det bodde en liten befolkningsgruppe i et kloster langt inne i Himalaya, og at de hadde funnet en ungdomskilde.

Han utrustet en ekspedisjon, og kom etter lang tid til klosteret og det skjulte landet for evig ungdom. De som levde her, var svært gamle, men opprettholdt en konstant styrke og vitalitet. Hemmeligheten viste seg å være noen enkle yogaøvelser som de utførte hver dag, med tillegg av et nøysomt levesett og en unik forståelse av kroppens chakraer.

Øvelsene ble kalt De Fem Tibetanere. Metoden er meget enkel, og omhandler fem forskjellige yogaøvelser eller riter. En disiplinert praktisering av disse øvelsene kan frigjøre muskelspenninger og stress, styrke åndedrettet, fordøyelsen og hjerte-kar systemet ditt, og føre til dyp avslapping og velvære.

denne nettsiden, finner du en lenke som heter "Go to the five tibetians". Da kommer du til en enkel plansje som både viser og beskriver de fem ritene. Denne plansjen kan du printe ut og henge på veggen. I tillegg bør du lese boken "The Five Tibetans".

Pris: The Five Tibetans kan kjøpes på Amazon.com for omtrent 100 kroner.

Trykk her for å åpne gårsdagens luke: Sunn og slank.

Trykk her for å komme tilbake til hele julekalenderen.

Denne artikkelen er et utdrag fra en av metodene i den nye boken "101 måter å slutte å røyke på" av Atle Bredesen.