12 tips for en sexy vinter

Er du klar for en vinter under dyna med erotikk på timeplanen? Her er tipsene for kjærestepar som vil oppleve en minneverdig mørketid.

Publisert
Sist oppdatert

Vinteren kan være mørk og kald, derfor bør du overraske kjæresten med noen spesielle opplevelser!

LES OGSÅ: 10 SEXY NYTTÅRSFORSETT

Her er våre heteste tips:

- Fra smask til kyss. Bytt ut det uromantiske tørre smasket med et ti sekunder langt vått og heftig kyss. Og sørg for at fra nå av skal alle kyss være sånn.

- Lidenskap i hele nabolaget. Klin til og bli bedre kjent med hverandres kropper i hele nabolaget, enten det er bak trær, på benkene i parken eller under en lykt. Og sørg for at dere gjør dette hver gang dere forlater hjemmet.

- Omfavn hverandre i heisen. Hver gang dere er alene i en heis, bruk det som en anledning til å kline og kysse på hverandre.

- Les sexy historier. Kjøp en forførende bok og les høyt for hverandre. Det er mye mer romantisk å være i fiksjonens verden sammen, enn at dere sitter med nesa i hver deres bok. Dessuten er det svært romantisk å ligge og høre på stemmen din til kjære!

- Ikke glem postkassen. Skriv noen overraskende jeg-vil-ha-deg-brev til din kjære og send dem til han i posten. Skriv hvorfor du liker han og hvilke deler av kroppen hans du liker spesielt godt.

- Barber din elskede. Ha et sensuelt øyeblikk på morgenen når dere ellers vanligvis stresser mye rundt. Etter morgendusjen kan du dekke fjeset hans med barberskum og gi han en sensuell barbering.

- Mer spenning. Gjør en vanlig avtale mer mystisk. Hvis dere skal spise ute en kveld, prøv følgende: send han på en rebus først for å finne deg. Og sørg for at han ender opp på en bar dere ikke har besøkt på lenge. Bruk hele uken på å sende han hint, som etter hvert vil lede han til baren.

- Beslaglegg sportsseksjonen. Sørg for at din kjære ikke får tilgang til avisens sportsseksjon. Gi han heller en liten lapp hvor det står at hvis han innfrir dine ønsker om kveldssex, kyssing og klining, så vil du vurdere å gi han avisdelen.

- Jobbsnakk er tabu. Når dere spiser middag er det tabu å snakke om jobben. Snakk heller om ferier, venner og filmer, eller noe annet som involverer dere to sammen.

- En duftende påminnelse. Mens kjæresten din sover, ta et lite tøystykke - et skjerf eller noe undertøy, dynk det i din parfyme, og legg den i PC-baggen eller sekken hans. Da vil han lukte deg mange ganger i løpet av dagen og vil ikke klare å la være å tenke på deg!

- Lag en CD. Lag en personlig CD-samling med deres favorittsanger som spilles ved romantiske anledninger.

- Gi høylytte komplementer. Si til vennene dine at kjæresten din er den smarteste du noen gang har møtt, eller at han er den kjekkeste eller morsomste du vet om. Dette vil få hjertet hans til å hoppe hver gang!

LES OGSÅ: FÅ SEXLYSTEN TILBAKE

 

Mozon.no, 21.01.2006

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer