12 stillinger du må prøve

BILDESPESIAL: Vil du ha mer futt i sex-livet? Her er teknikkene og tipsene som gjør deg til en superelsker:

SE BILDESERIEN HER: 12 stillinger for bedre sex

Begynner du å bli lei av de gamle vanene under dyna? Da er det på tide å lære noen nye triks.

For god sex handler jo om så mye mer enn bare inn og ut. Har du lyst til å imponere med en myk overgang fra saksestillingen til en omvendt cowgirl? Her er listen over de mest sexy stillingene:

1) Saksestillingen
I denne posisjonen kneler mannen på kanten av sengen mens kvinnen ligger på ryggen med underlivet mot ham. Han sprer bena hennes med et godt tak i anklene og trekker underlivet hennes opp mot seg.

Denne posisjonen gir dyp penetrering og er lite anstrengende for henne.

Tips: En pute under korsryggen kan gjøre det lettere for henne å komme i riktig posisjon.

2) Lotus
Han sitter med bena i kors mens hun setter seg på fanget hans med ansiktet mot ham og bena rundt kroppen hans. Denne stillingen gir masse nærhet og hudkontakt, men kan kreve litt muskelkraft.

Tips: Varm opp på forhånd, så forstrekker du ikke uvante muskler.

3) Bindersen
Han ligger på ryggen med utstrakte ben og hun sitter over ham med ansiktet mot ham. Etter penetrering lener hun seg tilbake og setter hendene bak seg mens hun bestemmer bevegelsen i underlivet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tips: La ham lene seg litt forover og bruke hendene på klitoris, mage og bryster.

4) Doggystyle
Denne klassikeren gir dyp penetrering og god stimulering til begge parter, i tillegg til at det er lett for ham å komme til på klitoris eller hennes bryster.

Tips: Noen liker det hardt, men vær forsiktig så du ikke kommer så langt inn at det gjør vondt.

5) Plogen
Dette er en forlenging av doggystyle, men krever at han står på bena ved sengekanten mens hun støtter seg på albuene. Han bruker hendene til å holde hoftene hennes oppe, mens hun strekker bena ut på hver sin side av kroppen hans.

Tips: Alternativt kan hun også bøye knærne og sette oversiden av føttene mot hans skuldre, dette kan kreve at hun legger enda mer vekt på sine egne armer. Denne varianten kalles indisk armhevning, og regnes som anstrengende og avansert!

6) Spansk omelett
Ikke vet vi hvor denne stillingen fikk navnet sitt fra. Men den krever i alle fall at mannen sitter med utstrakte ben og rett rygg. Hun setter seg på knærne over ham med ryggen til, og lener seg fremover på begge armene. Hun kan kontrollere bevegelsen, mens han kan komme til vagina og klitoris bakfra.

Tips: Prøv denne stillingen før du går over til en "hotdog".

7) Hotdog
Han ligger på ryggen med utstrakte ben, mens hun legger seg i samme stilling over ham. Hun plasserer føttene i underlaget på hver sin side av ham og kontrollerer bevegelsen. I prinsippet ligger hun nå i samme posisjon som en vanlig misjonærstilling, men med mannen under seg i stedet for over seg.

Tips: I denne posisjonen får han lett tilgang til både klitoris og bryster.

8) Skandinaven
Visste du at det finnes en stilling som har fått navn etter en ivrig skandinav? I denne stillingen ligger mannen på rygg mens kvinnen sitter oppå ham med knærne på hver side og ryggen til. Denne posisjonen kalles også "omvendt cowgirl"

Tips: I denne posisjonen er det lett for henne å kjæle med hans testikler.

9) Perfekt vinkel
I denne posisjonen ligger hun på ryggen på en seng, et bord eller annet passe høyt underlag som skal være mykt og behagelig. Han står ved enden og kommer inn i henne i rett vinkel, mens hun plasserer knærne på hver side av kroppen hans. I denne posisjonen kan han lett massere brystene hennes.

Tips: Prøv å holde denne posisjonen med dyp penetrering men uten bevegelse. Selv små bevegelser i underlivet blir tydelige i denne posisjonen.

10) Delfinen
Han sitter på knærne mens hun ligger på ryggen med underlivet mot ham. Hun plasserer bena på hver sin side av kroppen hans og løfter hoftene opp, mens han løfter hoftene opp med hendene. Hun legger mye vekt på hode, nakke og albuer i denne posisjonen.

Tips: Ikke hold denne stillingen for lenge dersom det blir anstrengende for hennes nakke.

11) Skje
Begge to ligger på siden, med ham bakerst. Hun presser hoftene mot ham og legger det øverste benet over hans, så blir det lettere å penetrere. Mannens øverste hånd er nå fri til å beføle hennes bryster eller klitoris.

Tips: Dette er en ypperlig posisjon til en overgang mot for eksempel "doggystyle" eller "hotdog".

12) Myk misjonær
Så du trodde den gamle misjonærstillingen var helt ute? Mange får fortsatt mye glede av stillingen hvor han ligger over henne og hun trekker bena opp under seg. Misjonærstillingen gir mye kroppskontakt, bruk anledningen til litt langsom og nytende sex i denne stillingen.

Tips: Øyekontakt kan gi en enda sterkere opplevelse og er lett i denne posisjonen.

SE BILDESERIEN HER: 12 stillinger for bedre sex: