11-åring gravid i fylla

Ikke alle barn er opptatt av å spise smågodt med foreldre på lørdagskvelden. En 11-årig britisk jente ble gravid etter en fyllefest.

Hun burde spille juniorfotball, digge hester og frykte guttelus.

Men denne britiske 12-åringen er ikke som barn flest.

Er spent
Etter en fyllefest med vennene, mistet hun jomfrudommen. Da var hun 11 år gammel, og hun ble gravid med den 15 år gamle gutten.

- Jeg trodde ikke jeg kunne bli gravid fordi det var min første gang. Men jeg er veldig spent og gleder meg til å bli mor, sier hun til The Sun, ifølge Daily Mail.

Jenta mener hun er godt forberedt på livet som mor, for hun har passet småbrødrene sine flere ganger.

- Jeg vet hvordan man mater en baby med tåteflaske og kan bytte bleier. Men jeg får panikk og gråter hvis de er syke, og jeg liker ikke å bade dem, sier jenta.

Stolt mor
Hennes 34 år gamle mor er stolt av datteren og vil hjelpe henne så godt hun kan. Moren fikk selv barn for åtte måneder siden. Hun har nå blitt vant til tanken på å bli bestemor og gleder seg til å få en ny baby i huset om en måneds tid.

Noe av det 12-åringen gleder seg mest til, er å ta barnet på babysvømming og gå turer med barnevognen.

Hun grudde seg til å fortelle moren nyheten.

- Jeg var oppskaket, og det var mamma også, spesielt siden hun akkurat hadde fått lillebroren min. Vi hadde en stor krangel og jeg endte opp med å låse meg inn på rommet og rømme til venner, sier hun.

Røyker 20 om dagen
Jenta begynte å røyke som niåring og et år senere begynte hun å drikke alkohol. Til tross for at hun nå er åtte måneder på vei, røyker hun 20 sigaretter om dagen.

- Jeg kan slutte å røyke når som helst, men tror ikke det påvirker svangerskapet, sier hun.

Aller helst ønsker jenta seg en gutt, og hun vil kalle ham Leo.

Når Leo kommer puberteten, er moren i midten av 20-årene. Når han blir myndig, kan moren feire 30-årsdagen sin. Når han blir 65, som er Storbritannias pensjonsalder, er moren 78 år gammel.

Hvis han får barn like tidlig som moren, vil hun være bestemor som 24-åring. Fortsetter trenden med å få barn når de er 12 år, blir jenta oldemor som 36-åring, tippoldemor som 48-åring, tipp-tippoldemor som 60-åring og tipp-tipp-tippoldemor som 72-åring. Lever hun til hun blir 100 rekker hun å bli både tipp-tipp-tipp-tippoldemor og tipp-tipp-tipp-tipp-tippoldemor.

Det er ikke bare 12-åringen som sjokkerer Storbritannia. For kort tid siden skrev vi om 63 år gamle Patricia Rashbrook som venter barn.

 

Mozon, 12.5.2006