10 turnoff-tips

Skal du på stevnemøte i helgen? Her er listen over de ti setningene du absolutt IKKE skal si.

Sommerfugler i magen kan få oss til å snakke om de merkeligste ting.

Men om du ikke vil gå alene hjem i kveld, bør du huske disse rådene for hvilke setninger du skal ligge helt unna på daten:

"Jeg var egentlig interessert i vennen din"
Det er selvsagt fint å være ærlig, men det er grenser for hva daten din vil høre.

"Du minner meg om…"
Pass på hvem du sier at personen overfor deg minner om. Hater han boyband eller misliker hun kongehuset, er det dumt å si at de minner om henholdsvis Nick Carter eller Mette Marit.

"Du må ikke tro på alt du har hørt om meg"
Sjansen er stor for at daten din først begynner å tro på ryktene i det øyeblikk du sier dette. Og hvorfor trenger du minne om ryktene uansett?

"Jeg er i slekt med…"
Uansett hvor kjent moren, onkelen eller tremeningen din er, trenger du ikke fortelle om det på første date. For det første er det du selv som skal være interessant, og for det andre er det slett ikke alle som blir imponerte over at du kjenner kjendiser.

"Du er det beste som har hendt meg"
På første date kan du gi komplimenter om stjerner i øynene og et vakkert smil. Selv ikke den mest gifteklare vil høre noe slikt på det første stevnemøtet.

"Jeg kommer til å bli en god forelder"
Hvis du ikke faktisk kan høre at den biologiske klokken til daten din tikker, bør du ikke begynne å snakke om dine foreldreegenskaper.

"Jeg må ta telefonen"
Hvis det ikke står om liv eller død, bør du holde mobilen borte fra stevnemøtet.

"Jeg er så lei av folk som synes sex betyr noe"
Du får neppe med deg daten hjem etter et slikt utsagn…

"Jeg er sååå ferdig med eksen min"
Dersom du overhodet nevner en eks på stevnemøtet, kan det tas som et tegn på at du faktisk ikke er ferdig med vedkommende. Hold navn, historier og annen informasjon om eksen langt borte.

"Verdens beste film er…"
Dersom du faktisk synes at "Citizen Kane" eller "Casablanca" er verdens beste filmer, er det lov å nevne det. Synes du derimot "Dude, where’s my car" eller "Titanic" er tidenes beste filmer, kan det være lurt å holde det for deg selv - hvis det da ikke viser seg at daten er helt enig.

 

(Kilde: Expressen)

 

Mozon, 26.5.2006