10 tips: Morsom romjul

[Ugjyldig objekt (NAV)]

1. Ut på byen

Uteliv er livets nødvendige krydder for mange. Du kan treffe mannen/kvinnen i ditt liv - og kanskje aldri se han/hun igjen. På klubbene finner du sløy musikk og hippe mennesker. Definitivt noe for trendnisser. Puber er mer folkelige og har gjester i alle aldre.

2. Caféer/kaffebarer

Løs verdensproblemer på café, og bli kjent med venners venner. og utvider nettverket ditt. Men pass opp - trendnissene frekventerer de hippeste kaféene. Himmelsk espressokaffe og lindrende øl er bonus. Men gratis er det ikke.

3. Konserter

Musikk er best på konsert. Velg gjerne ukjente, små band. Kanskje finner du et halvt år seinere ut at de er blitt populære. Verdensherredømme etc. Forvent svettende gåsehud dersom det er råkkenråll.

4. Kino/video

Film er stor kultur, og milevis unna langtekkelige middagsselskaper hos svigermor. I år har hele 11 filmer premiere 2. juledag. Et alternativ er å fyre opp hjemmekinoanlegget. og legge en DVD-film i spilleren.

5. Teater

Forestillingene er mange, og nærheten til scene og skuespillere gjør det hele attraktivt. Standup-show er et annet alternativ. Opera samler også en del mennesker.

6. Bowling


Mye av det samme kan sies om bowling. Dessverre er det noe dyrere enn biljard. Mange mener det også er mye morsommere. Ikke noe for trendnisser.

7. Biljard


Det er ikke gratis, men det er en billig aktivitet når romjulsdagene blir lange. Konsentrasjon er ofte avkobling, og biljard eller snooker er akkurat sånn passe krevende. Ofte i slitne biljardhaller eller brune etablissementer. Ikke noe for Gucci-feminister.

8. Dart

Spilles ofte i brune puber med fravær av designermøbler og Armani-dresser. Kan selvsagt også spilles hjemme. Du bør kunne finkonsentrere deg. Ikke noe for deg som vil la hjernen hvile fullstendig. Billig.

9. Gallerier

Du treffer andre mennesker på gallerirundene enn på puben. I dag finnes utallige gallerier i de største byene. Utstillingene skifter, og du kan kjøpe med deg en del av kunsten - særlig grafikk. Utstillingene koster deg ingenting, men kunsten er dyr.

10. Internett

Leser du dette, er dette tipset antagelig unødvendig. Nettet har det meste du trenger, og du kan tilbringe timer i en annen verden enn din egen. Er du redd for å bli eremitt, kan du forsøke en chat-tjeneste. Internett er nemlig et populært sjekkested.