10 tips for mer lidenskap

Er vinteren så kald og grå at hverdagen blir uromantisk? Her er ti tips for deg som vil ha mer lidenskap i hverdagen.

Vinteren kan være mørk og kald, derfor bør du overraske kjæresten med noen spesielle opplevelser!

Her er våre hotteste tips:

- Massasje foran TV-en. Gi hverandre en øm massasje når dere slapper av foran TV-en. Gi hverandre fotmassasje eller stryk hverandre i håret.

- Kjæreste-blotting. Når ingen andre ser, vis kjæresten din noen av de mest private stedene på kroppen din! Dette vil garantert få opp hjertefrekvensen hans!

- Send han en overraskelse. Hvis du vet at kjæresten din har en tøff ettermiddag foran seg, bestill en god lunsj til han og la ham vite at desserten venter hjemme etterpå.

- Styr unna rutinene. Kom dere vekk fra sofaen og TV-en. Finn på tre uordinære dater som en kjøretur, et slag med minigolf eller en middag på en restaurant som serverer mat dere aldri har smakt før. Skriv ned ideene på noen kort og la kjæresten din velge den mystiske og eksotiske daten.

- Hold han i mørket. Tenk at strømmen har gått. Skru av TV, datamaskin, mobiltelefon og alle lys. Tenn noen stearinlys, hold rundt hverandre

- Mer spenning. Gjør en vanlig avtale mer mystisk. Hvis dere skal spise ute en kveld, prøv følgende: send han på en rebus først for å finne deg. Og sørg for at han ender opp på en bar dere ikke har besøkt på lenge. Bruk hele uken på å sende han hint, som etter hvert vil lede han til baren.

- Beslaglegg sportsseksjonen. Sørg for at din kjære ikke får tilgang til avisens sportsseksjon. Gi han heller en liten lapp hvor det står at hvis han innfrir dine ønsker om kveldssex, kyssing og klining, så vil du vurdere å gi han avisdelen.

- Jobbsnakk er tabu. Når dere spiser middag er det tabu å snakke om jobben. Snakk heller om ferier, venner og filmer, eller noe annet som involverer dere to sammen.

- En duftende påminnelse. Mens kjæresten din sover, ta et lite tøystykke - et skjerf eller noe undertøy, dynk det i din parfyme, og legg den i PC-baggen eller sekken hans. Da vil han lukte deg mange ganger i løpet av dagen og vil ikke klare å la være å tenke på deg!

- Lag en CD. Lag en personlig CD-samling med deres favorittsanger som spilles ved romantiske anledninger.

LES OGSÅ: MER ROMANTIKK, TAKK!

 

LES OGSÅ: SLIK BEHOLDER DU ROMANTIKKEN

 

Mozon.no,02.02.2006