10 grunner til at Paris er et geni

Paris Hilton er ingen dum blondine. Les og lær.

Publisert
Sist oppdatert

Chas Newkey-Burden, forfatteren av biografien Paris Hilton, Life on the Edge, forteller den britiske nettavisen the Times hvorfor man ikke skal undervurdere forretningstalentet til en av dagens mest omtalte blondiner.

Lær deg å tenke som de rike

Har fått til mye
Se bare hva hun har fått til. Det er lett å la seg forlede til å tro at hun kun er kjent for å feste og la seg avbilde på kjendisfester. De siste årene har hun imidlertid rukket å lansere sin egen kleskolleksjon (for folk og dyr), gitt ut en plate, spilt inn et par TV-serier, og jobbet som modell.

Frøken Hilton har mange baller i luften. Kleskolleksjon, en bok, en plate - og en karriere som både modell og TV-stjerne. <i>Foto: All Over Press</i> Foto: All Over Press
Frøken Hilton har mange baller i luften. Kleskolleksjon, en bok, en plate - og en karriere som både modell og TV-stjerne. Foto: All Over Press Foto: All Over Press Vis mer


I tillegg har hun rukket over det meste som har vært av kjendisfester - og et besøk i fengsel - akkurat som amerikanernes gründerdronning Martha Stewart.

- og hvem andre får betalt for å få en Harley Davidson dekket av rosa krystaller? Vi bare spør...

Her er listen
Her er uansett 10 gode grunner til hvorfor Paris Hilton har klart å nå så langt:

 • Da hun møtte toppsjefen for klesmerket Guess, imponerte hun ham med leksikonaktige kunnskaper om firmaets historie. Hun fikk øyeblikkelig modellkontrakt.
 • Parfymehuset Parlux har beskrevet henne som markedsførerens drøm. Deres beregninger viser at å gi henne i oppdrag å markedsføre en parfymeserie har tredoblet selskapets verdi.
 • Hun fikk en million dollar for å fly til Østerrike, vinke til en folkemengde og fortelle dem at hun elsker Østerrike. Da hun ble spurt om hvorfor, svarte hun: Fordi de betaler meg en million for å vinke til en folkemengde. Slikt skaper overskrifter.
 • Hun er heldig. Den infamøse One night in Paris-videoen lekket ut på nett, Paris ble verdenskjent over natten. Kort tid etter kom premieren på realityshowet hun var med på, The Simple Life.
 • Paris Hilton i kjent positur, omringet av både fans og fotografer. Tilfeldig? Neppe. <i>Illustrasjonsfoto: All Over Press</i> Foto: All Over Press
  Paris Hilton i kjent positur, omringet av både fans og fotografer. Tilfeldig? Neppe. Illustrasjonsfoto: All Over Press Foto: All Over Press Vis mer


 • Hun er ofte heldig. Uken da chihuauaen hennes Tinkerbells' "selvbiografi" skulle lanseres, forsvant hunden, og store overskrifter ga gratisreklame for boken verdt millioner.
 • Hun vet når hun skal si nei. "Jeg sier nei til perverse ting, som en oppblåsbar Paris".
 • Hun hjelpes og roses av andre suksessfulle businessfolk - blant annet faren.
 • Hvor mange andre dumme blondiner har skrevet en bok som har vært på New York Times' bestselgerliste i fem uker?
 • Hun har ettersigende blitt tilbudt en million dollar av The Learning Annex for å snakke i en time om "Hvordan bygge din egen merkevare". Dette ville gjort henne til den nest beste Annex-foreleseren noensinne, kun slått av Donald Trump.
 • Hun innrømmer at hun oppmuntrer folk til å tro at hun er dum, og "ler hele veien til banken" som et resultat av dette.
 • Kilde: The Times


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer