10 grunner til at Paris er et geni

Paris Hilton er ingen dum blondine. Les og lær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chas Newkey-Burden, forfatteren av biografien Paris Hilton, Life on the Edge, forteller den britiske nettavisen the Times hvorfor man ikke skal undervurdere forretningstalentet til en av dagens mest omtalte blondiner.

Lær deg å tenke som de rike

Har fått til mye
Se bare hva hun har fått til. Det er lett å la seg forlede til å tro at hun kun er kjent for å feste og la seg avbilde på kjendisfester. De siste årene har hun imidlertid rukket å lansere sin egen kleskolleksjon (for folk og dyr), gitt ut en plate, spilt inn et par TV-serier, og jobbet som modell.

Frøken Hilton har mange baller i luften. Kleskolleksjon, en bok, en plate - og en karriere som både modell og TV-stjerne. Foto: All Over Press Foto: All Over Press
Frøken Hilton har mange baller i luften. Kleskolleksjon, en bok, en plate - og en karriere som både modell og TV-stjerne. Foto: All Over Press Foto: All Over Press Vis mer


I tillegg har hun rukket over det meste som har vært av kjendisfester - og et besøk i fengsel - akkurat som amerikanernes gründerdronning Martha Stewart.

- og hvem andre får betalt for å få en Harley Davidson dekket av rosa krystaller? Vi bare spør...

Her er listen
Her er uansett 10 gode grunner til hvorfor Paris Hilton har klart å nå så langt:

 • Da hun møtte toppsjefen for klesmerket Guess, imponerte hun ham med leksikonaktige kunnskaper om firmaets historie. Hun fikk øyeblikkelig modellkontrakt.
 • Parfymehuset Parlux har beskrevet henne som markedsførerens drøm. Deres beregninger viser at å gi henne i oppdrag å markedsføre en parfymeserie har tredoblet selskapets verdi.
 • Hun fikk en million dollar for å fly til Østerrike, vinke til en folkemengde og fortelle dem at hun elsker Østerrike. Da hun ble spurt om hvorfor, svarte hun: Fordi de betaler meg en million for å vinke til en folkemengde. Slikt skaper overskrifter.
 • Hun er heldig. Den infamøse One night in Paris-videoen lekket ut på nett, Paris ble verdenskjent over natten. Kort tid etter kom premieren på realityshowet hun var med på, The Simple Life.
 • Paris Hilton i kjent positur, omringet av både fans og fotografer. Tilfeldig? Neppe. Illustrasjonsfoto: All Over Press Foto: All Over Press
  Paris Hilton i kjent positur, omringet av både fans og fotografer. Tilfeldig? Neppe. Illustrasjonsfoto: All Over Press Foto: All Over Press Vis mer


 • Hun er ofte heldig. Uken da chihuauaen hennes Tinkerbells' "selvbiografi" skulle lanseres, forsvant hunden, og store overskrifter ga gratisreklame for boken verdt millioner.
 • Hun vet når hun skal si nei. "Jeg sier nei til perverse ting, som en oppblåsbar Paris".
 • Hun hjelpes og roses av andre suksessfulle businessfolk - blant annet faren.
 • Hvor mange andre dumme blondiner har skrevet en bok som har vært på New York Times' bestselgerliste i fem uker?
 • Hun har ettersigende blitt tilbudt en million dollar av The Learning Annex for å snakke i en time om "Hvordan bygge din egen merkevare". Dette ville gjort henne til den nest beste Annex-foreleseren noensinne, kun slått av Donald Trump.
 • Hun innrømmer at hun oppmuntrer folk til å tro at hun er dum, og "ler hele veien til banken" som et resultat av dette.
 • Kilde: The Times