10 gaver som øker i verdi

Gi en julegave som øker i verdi!

Publisert
Sist oppdatert
Julen varer lenge, koster mange penger.Men må det virkelig være slik? Må julen bare koste og koste, eller er det faktisk også mulig å tjene penger på julen?

Årets dummeste julegaver

Gaveinvestering

Det er kanskje en ny tankegang for deg, men hvorfor ikke gi julegaver i år som ikke mister verdien sin, men holder seg i verdi? Eller som kanskje til og med kan vise seg å øke i verdi?

DinSides økonomiredaksjon har samlet ti gavetips som vi mener vil holde seg - eller øke i verdi. Vi advarer på forhånd: Ikke alle gavene er like billige...

Sjekk ti gaver som kan bli mer verdt

For ordens skyld: Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning.

Kunst til jul

Vi kan allerede avsløre at en av gavene er kunst. Og ifølge det oppdragsfinansierte nyhetsbyrået Newswire skal kunstgaver ha blitt mer og mer populært.

Nettgalleriet artgate.no er et av galleriene som merker økt pågang før jul.

- Vi ser er kraftig økning i trafikken på våre nettsider så snart det nærmer seg advents- og juletid. Mange kjøper grafikk som julegaver til andre eller seg selv, sier Pia Pedersen i Artgate, som også har et vanlig galleri i Bygdøy Allé i Oslo.

Andre gallerier opplever også et oppsving i tiden før jul, som Blomqvist kunsthandel i Oslo. Blomqvist selger kunst både fra galleri og på nettauksjon.

- Høsten er høysesong for oss. På nettauksjonen er november den beste måneden i året, etterfulgt av oktober og desember, sier daglig leder Knut Forsberg i Blomqvist kunsthandel til Newswire.

Sjekk gavene som kan øke i verdi

Mer shopping:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer