10 bisarre fetisjer

Trodde du pisk og håndjern var dristig? Du er ikke i nærheten av disse seksuelle fetisjene!

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En seksuell fetisj defineres som seksuell lyst forbundet med spesifikke objekter eller konsepter, og er altså noe som opphisser mennesket. Det finnes mange typer fetisjer.

Plagg av for eksempel skinn, gummi, lakk og lær som tas i bruk for å øke den seksuelle lysten, er blant de vanligste og mest kjente fetisjene.

Noen blir opphisset av å bite, å bruke søtsaker som å gni inn sjokolade på hverandre, og å se på to personer ha sex med hverande. Men noen drømmer om å gå ganske mye lengre enn som så.

Slik får du kjæresten med på moroa

Her er en liste over noen fetisjer du kanskje ikke har hørt om før:

1. Pelsfanatisme . Noen har et ekstremt behov for å kle seg ut som et dyr eller se andre gjøre det. Dette i seg selv er helt uskyldig, men en bitte liten prosentandel blir imidlertid seksuelt tiltrukket av mennesker i dyrekostyme.

Les også: Kinky sex på moten

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer


2. Misdannede personer. Noen er helt besatt av personer som enten er gigantiske eller som har misdannelser. En variant av denne fetisjen er såkalt akrotomofil, der en person blir opphisset av tanken på å ha sex med en som har en amputasjon.

3. Tissing. Noen blir seksuelt tilfredsstilt når de ser på at noen tisser eller tisser selv. I noen tilfeller kan denne fetisjen føre til at personen konsumerer urin.

4. Oppkast. En person med emetofili blir opphisset av å kaste opp eller se på andre kaste opp. Ifølge boken Sexboka drikker emetofile vanligvis vin eller urin for å kaste opp på sin partner, men noen ganger tvinger de partneren sin til å overspise eller drikke for mye slik at det utløser en brekningsrefleks. Denne fetisjen kalles også ”Roman Shower”, der deltakerne aktivt kaster opp på hverandre.

5. Blodfetisj. Noen blir opphisset av å se på at noen blør, eller bare av å se blod på delvis naken hud. Det er visst mange som er engasjert i denne fetisjen, men siden den er såpass kontroversiell er man ikke så åpne om den. Noen bedriver også vampyrisme, der blod drikkes for seksuell tenning, og inkluderer oralsex på en menstruerende kvinne, å suge på kuttsår eller å samle blod i en kanyle som drikkes.

6. Spise avføring. De med coprofogi tenner på avføring. Noen tenner av å bæsje på partneren sin, som ofte innebærer å gjøre det i munnen på den andre personen. Denne fetisjen kan også inkludere å spise avføring. Denne fetisjen kan føre til alvorlige helseproblemer.

7. Dyr og insekter. Noen blir seksuelt opphisset av å se på små insekter eller dyr bli knust til døden. Knusing av livløse objekter som sigaretter, frukt og lekebiler kan også inngå i denne fetisjen. Det finnes foreløpig ingen lover som forbyr knusing av objekter og insekter, men i land som USA og Storbritannia har dyrekjempere aktivt fordømt mennesker som knuser dyr til døde og dette er nå ulovlig.

8. Tarmskylling. En klismafil tenner på å få tarmskylling eller klyster. Mange filmer, blader og nettsider vies til personer med denne spesifikke fetisjen. De fleste med klismafili er heteroseksuelle, der kvinnen blir tarmskylt og mannen utfører selve jobben.

9. Lik. Å være nekrofil betyr at man blir erotisk tiltrukket av lik. Det finnes to former for denne fetisjen: Likhusnekrofile og kirkegårdnekrofile. Førstnevnte har antakeligvis tilgang til et likhus og dermed også nylig avdøde. Kirkegårdnekrofile lusker rundt på kirkegårder og jakter etter nye graver.

10. Full blære. Noen tenner av følelsen av å ha en full blære. De når som regel klimaks når de opplever lettelsen eller pinligheten når den desperate partneren mister kontroll over blæren.

Eller hva med å bare prøve ut 12 nye stillinger?

Kilde: Listverse.com og Sexboka