Zero S går 18 mil uten lading

Elektrisk MC med super rekkevidde.

<b>SUPERMOTO:</b> Selv om Zero S er regnet som en urban sykkel, så er den tross alt konfigurert som en supermoto, og egner seg også godt på landeveien.
SUPERMOTO: Selv om Zero S er regnet som en urban sykkel, så er den tross alt konfigurert som en supermoto, og egner seg også godt på landeveien. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Merk deg navnet Zero S. Dette er den elektriske motorsykkelen som fra 2012 byr på nesten like god rekkevidde per ”fylling”, som mange ordinære motorsykler klarer på vanlig bensin. Zero Motorcycles har nemlig forbedret alle syklene sine, og oppgradert både batteri, ytelse og rekkevidde. Dette gir ekstra gode resultater for modellen Zero S.

Syk, sykere, Tron

Skikkelige garantier

I motsetning til det bilprodusentene tør om dagen, så sier motorsykkelprodusenten klart fra hva batteriene deres er gode for. Etter 3000 ladinger skal batteriet fortsatt ha en kapasitet på 80 prosent, forteller representanter fra Zero, noe som sikrer en rekkevidde på svimlende 492.000 kilometer. Der fikk produsentene av elbiler noe å bryne seg på.

Hørt om USB-sykkelen?

Flere løsninger

Alle motorsyklene fra Zero S har regenerativ bremsekraft som bidrar sterkt til rekkevidden. De ovennevnte tallene er med batteriversjonen som byr på 9 kWt, mens du også kan velge en 6 kWt-verjson som rekker drøye 12 mil før den må lades.

SUPERMOTO: Selv om Zero S er regnet som en urban sykkel, så er den tross alt konfigurert som en supermoto, og egner seg også godt på landeveien.

Se bildene:


Bra ytelser

Selv om Zero S er regnet som en urban sykkel, så er den tross alt konfigurert som en supermoto, og egner seg også godt på landeveien. Toppfarten er oppgitt til 142 km/t, men dette går selvfølgelig kraftig ut over rekkevidden. Zero estimerer at høyere hastighet vil redusere rekkevidden til cirka 10 mil. Det er likevel ikke dårlig.

Vi tester elektrisk tråsykkel

Kutter ladetiden

Tall fra USA forteller at det vil ta 8 timer å lade en Zero S fra tom til 95 prosent fulladet. Erfaringene tilsier at det i Europa, 240v, vil ta langt kortere tid. Zero tilbyr dessuten en hurtiglader som kutter ladetiden med hele 75 prosent, men regn med at denne har en pris som gjør den uinteressant.

Bredt sortiment

Zero har på kort tid fått opp et helt sortiment av elektriske motorsykler, og kan by på hva det måtte være av modeller fra offroadere til R-sykler, via supermoto. Det er bare å taste kode og klar.