Weissenfels Click & Go

Click & Go består av kraftig vaier og kraftig kjetting. Disse kjettingene er utstyrt med en suveren strammemekanisme som gjør det unødvendig og etterstramme.

Weissenfels Click & Go
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Click & Go er svært enkel og montere. Bruksanvisningen er overlegen og illustrert med bilder. Når du monterer kjettingen trekker du snellene for selvstrammingen helt ut, og hekter delene sammen. Når du begynner og kjøre vinsjer de kraftige snellene inn slakken, og kjettingene forblir stramme hele tiden. De trenger med andre ord ikke gå ut nok en gang for å bli ferdig med monteringen.

Kjøreinntrykk

Click & Go er ikke fullt så god i bakkestart som König, men klarer seg bra. De har også gode egenskaper langs landeveien. Kjettingene sitter godt i svingene og de er også en av de få som bremser skikkelig på alle underlag. Vi hadde i utgangspunktet ikke mye tro på at denne selvstrammefunksjonen skulle virke. Det ser litt skranglete og spinkelt ut, men overbeviste stort i testen. Disse kjettingene virker også svært holdbare. Vår testtur påførte ikke kjettingen nevneverdig slitasje. Maksimal hastighet er rundt 60 kilometer i timen for disse kjettingene.

Støynivået ble beskjedne 67 db.

Importør:
Flom Kjetting AS