Foto: Automedia
Foto: AutomediaVis mer

Volvo S60 avslørt

Volvo har allerede vist C30 og C70 med ny snute. Her har vi fanget S60 som antagelig ikke blir vist før på nyåret på messa i Detroit.

Volvo er nå ute med en liten oppgradering av sine mindre modeller. Det mest spennende i så måte er den helt nye S60. Her har man tatt en forholdsvis kantete og tradisjonell Volvo-modell og gjort den linjelekker.

Mens C30 og C70 i hovedsak har fått en oppgradering, er S60 helt ny. Grunnen til at vi tror at den ikke dukker opp før på nyåret i Detroit, er at konseptbilen også ble vist der.

Bildene vi har fått her viser bilen så og si utildekket. Felgene er dekket til på det ene bildet samt at logoen skjult.

Vi regnet med at S60 ville bli en sportslig sedan, og at den ville få tendenser til kupé-fasong, selv om det egentlig er en sedan. Det er ingen tvil om at firedørs kupé har slått an etter at Mercedes lanserte CLS. Det som skjer nå er at det kommer flere biler i oppnåelige prisklasser.

Vi snakker da om Passat CC som allerede er på markedet, og den kommende Jetta (2011) som også legger seg i denne gata med kupéaktig fasong og fire dører.

Nå vet vi hvordan bilen vil se ut. Mer informasjon kommer nok utover høsten.

Foto: Automedia
Foto: Automedia
Tidligere i år viste vi dette manipulerte bildet. Dessverre viser det seg nå at vi bommet litt denne gangen. Foto: Automedia